contadores Skip to content

iPad Pro mot 12-tommers MacBook Air: konsept i bilder

Når dagene går fortsetter ryktene å vokse rundt muligheten for at Apple lanserer en ny nettbrettmodell med en større skjerm. I dag bringer vi deg en serie bilder som viser et 12-tommers iPad Pro-konsept sammenlignet med en MacBook Air med en skjerm i full størrelse.

Apple har foreløpig ikke snakket for å bekrefte eller avkrefte eksistensen av iPad Pro, men mengden rykter får deg til å tro at den virkelig vil se lyset om noen måneder. Imidlertid har det allerede kommet mange rykter om at de snakker om mulige tekniske spesifikasjoner og til og med hvordan utformingen vil se ut.

ipad-pro-macbook-pro-2

Selv om vi allerede vet at Apple Watch vil bli lagt ut for salg neste mars, når det gjelder iPad Pro og 12-tommers MacBook Air er fremdeles alle spekulasjoner, så vi må nøye oss med rykter og lekkede bilder som viser dets mulige utseende. Nedenfor viser vi deg flere fotografier som nylig er publisert.

12-tommers iPad Pro og MacBook Air-konsept

Dette nye konseptet som nettopp har kommet fram, er skapt av Martin Hajek. For dette har den vært basert på noen spesifikasjoner og dimensjoner som tidligere er filtrert av forskjellige kilder for hvordan den fremtidige iPad Pro antas å være, i tillegg til den nye MacBook Air-modellen som ville dele skjermstørrelsen på nettbrettet, 12 tommer.

ipad-pro-macbook-pro-3

Sikkert navnet til Martin Hajek høres kjent ut for deg, siden han ved andre anledninger har laget andre konsepter om iPad Air 2 og iPhone 6, men i dag fokuserer han på å lage en kamp mellom de fremtidige 12-tommers enhetene som Apple kunne lansere i år.

ipad-pro-macbook-pro-6

Først av alt har vi iPad Pro, også kjent på nettet som iPad Air Plus, som ville være i samme størrelse som Apples nye bærbare datamaskin, den 12-tommers MacBook Air. Begge ser ut til å ha lignende tykkelse, Som vi ser på bildene, selv om tidligere rykter snakker om muligheten for at den er tynnere enn iPhone 6 Plus.

ipad-pro-macbook-pro-4

Men saken stopper ikke der, siden ikke bare forventes at iPad Pro blir den største nettbrettet fra Apple, men også den kraftigste. Og er det I følge Hajek kan det integrere en A9-brikke, en ny forbedret versjon. I tillegg viser bildene at den ville ha høyttalere på både øvre og nedre side.

Hvordan vil 12-tommers MacBook Air se ut?

Setter iPad Pro til side, Hajek sier det også ville være i samme størrelse som den 11-tommers MacBook Air, fordi skjermrammer for den nye modellen ville være mindre.. I tillegg antas det at det kan være den første generasjonen av denne bærbare datamaskinen som har et netthinnevisning og en enda mindre tykkelse enn originalen.

ipad-pro-macbook-pro-7

Til slutt, fra RedmondPie høydepunkt som Hajek har lansert To versjoner av MacBook Air med en 12-tommers skjerm: en med en svart ramme og en med en aluminiumsramme.

Hva synes du om disse iPad Pro og MacBook Air-konseptene laget av Martin Hajek?