contadores Skip to content

IPad Pro og Apple Pencil er allerede FCC-godkjent

IPad Pro og Apple Pencil ble presentert 9. september i Keynote til iPhone 6s. Litt mer enn en måned har gått siden det, og det ser ut til at noe er glemt fordi det ennå ikke har nådd markedet, men mindre og mindre mangler for det, siden iPad Pro og Apple Pencil fikk akkurat den endelige FCC-godkjenningen.

IPad Pro vil være det første 12,9-tommers nettbrettet i selskapet Amerikansk og dens tekniske egenskaper vil ikke forlate noen likegyldige. I iPadizate ga vi allerede en gjennomgang nylig av alle nyhetene som denne enheten vil gi deg, i tilfelle du vil huske dem.

IPad Pro og Apple Pencil får endelig godkjenning fra FCC.

Nå har Apple mottatt endelig godkjenning fra Federal Communications Commission, bedre kjent som FCC for både iPad Pro og Apple Pencil, pennen som ble vist sammen med nettbrettet. Og det er at en serie FCC-forskriftsdokumenter indikerer det Apple hadde allerede sendt inn forespørsler om LTE- og WiFi-modellene til det nye nettbrettet med 12,9-tommers skjerm.

Ikke gå glipp | Disney-artister prøver iPad Pro og Apple Pencil.

iPad Pro og Apple Pencil ville ikke se lyset før i begynnelsen av november

Selv om Apple nettopp har mottatt endelig godkjenning fra FCC for disse to enhetene, vil det fortsatt ta minst to uker før de treffer markedet. Selvfølgelig antyder det at hans ankomst praktisk talt er rundt hjørnet, siden denne godkjenningen er en av de endelige forutsetningene for lansering av et nytt produkt.

IPad Pro og Apple Pencil får endelig godkjenning fra FCC.

Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan Magic Mouse 2 og Magic Keyboard fikk FCC-godkjenning i august, men de er ikke løslatt før bare for noen dager siden. Så det er meget mulig at iPad Pro og Apple Pencil treffer butikker i begynnelsen av november, selv om Apple ennå ikke har gitt en spesifikk utgivelsesdato.

Smarttastaturet vil bare være tilgjengelig på engelsk ved lansering

På den annen side, fra MacRumors, kommenterer at en nylig publisert merknad indikerer det Smarttastaturet for iPad Pro vil bare være tilgjengelig i en amerikansk engelsk design på tidspunktet for lanseringen. Så i tilfelle dette stemmer, må vi vente litt lenger på at det er tilgjengelig på andre språk.

IPad Pro og Apple Pencil får endelig godkjenning fra FCC.

Ja, for ikke å forveksle Smart Keyboard, tilbehør til iPad Pro, med Magic Keyboard, som er tilgjengelig på mer enn et dusin språk.