contadores Skip to content

iPad Pro vil selge mer på Q4 enn overflaten i historien

For ikke lenge siden fortalte vi deg på iPadizate at iPad Pro kunne øke selskapets fortjeneste med 15%. Nå har det kommet frem prognoser som indikerer det iPad Pro kunne selge mer i løpet av et kvartal enn det Microsoft har solgt med Surface i all sin historie.

Forrige uke var analytikere fra KGI Values ​​ganske optimistiske i salgsprognosen for iPad Pro, og de tror at Apple vil klare å selge rundt 2,5 millioner enheter i løpet av det siste kvartalet av året, eller hva som helst det samme i 4. kvartal. IdagFirmaet RBC Capital har gitt ut sine prognoser, som er noe mer konservative og tror at selskapet vil selge 1,7 enheter av iPad Pro i samme periode.

IPad Pro vil selge overflaten.

På den annen side må det sies at det antas det overskuddet selskapet gjør for hver solgte iPad Pro-enhet er rundt $ 200. Men la oss ikke henge lenger, og vi skal fortelle deg mer detaljert hvordan iPad Pro kan klare seg i 4. kvartal og hvordan den ville bli sammenlignet med konkurransen.

IPad Pro kan overstige alt salg av Surface i løpet av et kvarter

Folk er vant til å se at Apple er synonymt med suksess, og med iPad Pro hadde det ikke blitt noe annerledes, selv om salget av de andre nettbrettmodellene hadde vært nede en stund. Det nye 12,9-tommers nettbrettet har veldig gode salgsforventninger, så mye at selv med de mest konservative prognosene ville klare å overgå på bare tre måneder alt salget oppnådd av Microsoft Surface i hele historien.

Microsoft har så dårlig salg av overflaten at de aldri har hatt mot til å si hvor mange enheter som er solgt av enheten på noen av sine finanspolitiske resultatkonferanser. Så hvordan er det mulig å vite at iPad Pro kan selge overflaten ut i Q4?

IPad Pro vil selge overflaten.

Fra BusinessInsider kommenterer de at dette kan oppnås gjennom estimering av salg i henhold til fordelene som genereres. Dermed forventes Apple å ha inntekter på rundt 2,4 milliarder dollar takket være iPad-salg, hvorav 600 millioner dollar vil være netto overskudd. På den annen side tjente Microsoft 888 millioner dollar takket være sin linje med Surface-nettbrett i løpet av det siste kvartalet 2015.

Som du kan se, iPad Pro har et godt omdømme, mens Microsoft Surface ikke ender opp med å trenge dypt blant brukerne. Nå må vi bare vente med å kjenne de offisielle Apple-tallene og se om de virkelig klarer å slå Microsoft-nettbrettet i salg.