contadores Skip to content

IPad Pro vil virkelig være Pro med dette konseptet iOS 13

Vi vet at iOS 13 kommer med store endringer på operativsystemets designnivåI det minste sier ekspertene. Men en av de sterkeste innsatsene kan komme til iPad med en helt annen iOS med en aldri før sett hjemmeskjerm.

Ryktene tror at vi vil se gode nyheter iOS 13 på iPad, det gjenstår å avgrense om vil nå hele rekkevidden eller bare i Pro-linjen, noe som ville gitt ganske mye mening. Hvis Apple skal endre designet til iOS på iPad, er det best å se på dette konseptet skapt av Léo Vallet.

iOS 13 Pro for iPad Pro

I går fortalte vi deg om noen av ønskene som vi forventet at Apple skulle innvilge oss med ankomsten av iOS 13, det ene av dem var en klar differensiering for iPad og i dette konseptet er det det vi har.

Noe av det første vi ser i dette konseptet med iOS 13 er noe som mange brukere har krevd fra Apple i årevis: en flerbrukermodus for iPad. Det er en enhet som kan brukes av flere medlemmer av en familie, for eksempel en datamaskin. Takket være Face ID gjenkjenner iPad oss ​​og innleder økten med appene våre.

Et annet alternativ som dette konseptet etterlater oss, og som vil gi en mer profesjonell visjon til iPad, er muligheten for koble en mus og et tastatur, som Apples, trådløst. Musen fungerer kanskje bare i spesifikke applikasjoner og ikke for å navigere i systemet.

Bruk iPad Pro som den eksterne skjermen på din Mac og ankomsten av profesjonelle applikasjoner som Xcode og Final Cut Pro uten tvil vil det også gjøre iPad til en komplett erstatning for en MacBook. Strøm har mer enn nok, det gjenstår bare for Apple å klemme den.

Som vi ser er det bare tre eller fire funksjoner, men det som er lagt til alt vi allerede kan gjøre med iPad Pro, vil tillate mange profesjonelle dispensere helt med en bærbar datamaskin. Vi får se om noen av disse funksjonene ender opp med å nå iPad med iOS 13.