contadores Skip to content

IPad Pro ville ha USB 3.0-port og hurtigladeteknologi

Når dagene går, fortsetter det å vises nye data og rykter om iPad Pro, det 12-tommers skjermtablet som Apple ville jobbe med. I morges kommenterte vi at de i Cupertino ville ha forsinket sin masseproduksjon til neste september på grunn av forsyningsproblemer, men nå mottar vi nye data om muligheten for at iPad Pro har en USB 3.0-port og hurtigladingsteknologi.

Når det gjelder denne mulige forsinkelsen i produksjonen av iPad Pro, har Wall Street Journal publisert en ny rapport der den forsikrer at Apple har varslet leverandørene sine til starte masseproduksjon av 12-tommers nettbrett gjennom andre halvdel av 2015. Så det ser ut til at ryktene er bekreftet og at vi kanskje må vente til slutten av året for å se iPad Pro.

ipad-pro-usb-30-rask-charge-3

Tilsynelatende hadde Apple tenkt å produsere iPad Pro i løpet av første halvår av 2015, men den dårlige skjermytelsen oppnådd fra skjermen ville ha forårsaket en betydelig forsinkelse. Men, Vi kan ikke utelukke muligheten for at de fra Cupertino vil overraske oss neste mandag på Keynote med iPad Pro.

USB 3.0-port og hurtiglading på iPad Pro?

I denne rapporten publisert av The Wall Street Journal uttaler det også Apple vil tenke på å inkludere en USB 3.0-port i fremtiden iPad Pro for å gi en mye raskere dataoverføringshastighet, i tillegg til å kunne brukes til å koble tilbehør som et tastatur eller en mus. Men det ville ikke være det eneste raske som det ville ha, siden de kommenterer at iPad Pro kan ha hurtigladingsteknologi.

ipad-pro-usb-30-carga-rapida-2

Imidlertid kan ideen om at iPad Pro med en USB 3.0-port høres ut, Det er vanskelig å tro at Apple vil integrere denne kontakten i sin neste nettbrett.. Spesielt hvis vi vurderer at å inkludere denne USB 3.0-porten vil gjøre iPad Pro til en enhet med nok tykkelse sammenlignet med småbrødrene.

På den annen side, med hensyn til inkludering av en hurtigladeteknologi ville være veldig interessant, siden det vil tillate brukeren å lade iPad Pro på mye kortere tid. I tillegg vil det bli satt pris på, siden det mest logiske er at nettbrettet har et batteri med stor kapasitet.

Andre funksjoner i den ryktet iPad Pro

Som de påpeker i The Wall Street Journal, frem til i dag er det fremdeles ikke veldig tydelig om iPad Pro virkelig vil ha denne USB 3.0-porten eller hurtigladingsteknologien, men det er ingen tvil om at de vil være to veldig interessante funksjoner for nettbrettet. . På den andre siden, Tidligere rykter tyder på at iPad Pro vil ha fire høyttalere, ett i hvert hjørne, faktisk et antatt foringsrør med spor i hjørnene der de ville være lokalisert, har allerede blitt lekket.

Uansett, Det ser ut til at vi har noen måneder fremover for å kjenne de endelige egenskapene til iPad Pro, så for nå må vi nøye oss med ryktene og lekkasjene som oppstår i nettverket.

Tror du at iPad Pro vil ha en USB 3.0-port og hurtigladingsteknologi?