contadores Skip to content

IPad Pro ville komme med Force Touch og en Apple Stylus

Som bekreftet av rykter, den nye enheten med store dimensjoner Apple, iPad Pro, vil ha Force Touch-funksjonen hvor du kan dra nytte av et nytt ekstrautstyr fra Apple: en pekepenn.

Den nye pekepinnen og Force Touch-funksjonaliteten vil tillate brukere å få nye måter å samhandle med Apples neste gen-nettbrett. For øyeblikket, det er ukjent hva utformingen av stiletten ville være, men du må huske at dette bare er et rykte.

Stylus med et eple

For et par måneder siden forventet vi allerede fra iPadizate at iPad Pro kunne bruke Force Touch-teknologi, noe kilder bekreftet i går.

Apple stylus vil bli solgt separat

En KGI Securities-analytiker kom over en ny undersøkelsesnotis onsdag, og sendte en kopi til våre andre AppleInsider. Dette dokumentet spesifiserte det 12,9-tommers iPad Pro Det ville ha Force Touch og ville komme under parolen “en evolusjon, mer enn en revolusjon”.

ipad-pro-stylus (3)

Den nye Bluetooth-pennen vil bli solgt separat som et valgfritt tilbehør til den ofte kalt “iPad Pro”. Det anslås det Apple vil lage en million stiletter og 3,5 millioner iPad Pro-modeller.

ipad-pro-stylus (4)

Masseproduksjon av den 12,9-tommers iPad vil antagelig begynne i september og oktober. Analytikeren antydet det Cheng Uei presisjonsindustri ville ha ansvaret for å opprette og distribuere enheteneJa, noe som vil være rart for Apple, siden selskapet vanligvis diversifiserer og produserer eget tilbehør.

ipad-pro-stylus (1)

Den nye trykkfølsomhetsteknologi Det vil være en av de mest betydningsfulle endringene som skal gjøres i grensesnittet til Apple-nettbrett. Men Force Touch vil også være tilgjengelig på iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Selv om det er ja, vil bruken av pennen være mer fornuftig i en iPad Pro, på grunn av dens store dimensjoner og det vil være et verktøy for arbeid.

”Vi tror pekepennen med Force Touch-støtte vil forbedre produktiviteten ved å tilby mer presise operasjoner. Teknisk trodde vi at pennen også kunne være kompatibel med andre iPad-modeller. ”

Dette var ordene fra KGI Securities-analytikeren som oppdaget forskningsnotatet. Husk at 12,9-tommers iPad Pro også vil ha en USB-C-kontakt og NFC-tilkobling. I tillegg er det nylig lekket en ny Magic Mouse og et Apple-tastatur, så det ville ikke være sprøtt om de var kompatible med iPad Pro.