contadores Skip to content

iPad PRO vs. iPad Air 2: Sammenligne størrelse med etui

Noen ganger gir vi ikke størrelsen på en ny enhet før vi legger den ved siden av en annen, til sammenligning. Det er det de har gjort i Ingen andre steder, Sammenligning av iPad Air 2 med en annen påstått iPad PRO-sak, som lekket forrige uke.

Sammenligning av iPad PRO og Air 2-tilfeller

Den franske publikasjonen Ingen andre steder avslørte i mars at iPad PRO ville ha mål på 305,7 x 222,6 x 7,2 mm, hvis vi sammenligner dem med målingene gjort på siden Arktis, målingene av nettbrettet er ganske like mellom de to. Selv om vi ikke vil kunne bekrefte noen av disse tiltakene før Apple offisielt kunngjør 12-tommers nettbrettet.

ipad-pro-luft-2-sammenligning av størrelse-6

Men de siste ukene har det blitt lekket påståtte bilder av hva som kan være omslagene til neste iPad PRO, noe som avslørte nye data om nettbrettet hvis vi ser litt på designen. Tilsynelatende iPad PRO kan ha to stereohøyttalereLigger en øverst og en nederst, for når vi legger nettbrettet horisontalt. Videre avslørte forsiden det iPad PRO vil ha en port til på en av sidene, som kan være en lynkontakt eller til og med en USB-C-port, lik den som Apple har inkludert i den nye MacBook.

Men la oss se størrelsen på iPad PRO, som vil være 12,2 tommer, når du sammenligner en av sakene sine med Air 2. Forskjellene er åpenbare.

ipad-pro-air-to-sammenligne størrelse-2

I denne andre vil vi kunne sette pris på mye bedre størrelsen som 12,2-tommers nettbrett ville ha.

ipad-pro-luft-2-sammenligning av størrelse 3-

Endelig kan vi se tykkelsen på hver av modellene og hvis sant målingene publisert av Ingen andre steder, ville iPad PRO være litt over en millimeter tykkere enn Air 2.

ipad-pro-luft-2-sammenligning av størrelse-4

IPad PRO kunne komme i 2015

IPad PRO er en av de mest etterlengtede enhetene i år og gitt de siste ryktene, som også avslørte at Apple kunne implementere den nye LCD IGZO-teknologien på skjermen, sammen med lekkasje av flere deksler til nettbrettet, får oss til å tenke at nettbrettet på mer enn 12 tommer kunne være nærmere enn noen gang. Egen Ming-Chi Kuo kommenterte at produksjonen av nettbrettet ville bli forsinket til andre kvartal i årsom startet sin produksjon i september.

ipad-pro-air-to-sammenligne størrelse-5

La oss ikke glemme at Apple også planlegger å fornye utvalget av iPad Mini med en Mini 4, som ville kommet med ny maskinvare som er mye kraftigere enn Mini 3, siden det var en skuffelse for mange brukere fordi den praktisk talt var den samme enhet med tillegg av Touch ID.

Vi får se hva alt er, og hvis Apple kunngjør noen nyheter om det i neste hovednote. En iPad PRO av disse dimensjonene vil være en stor endring i utvalget av Apple-nettbrett, fokuserer mer på arbeidsmiljøer eller til og med blir brukt til å erstatte arbeidet vi gjør med en bærbar datamaskin. For øyeblikket sitter vi igjen med bildene av de lekkede sakene som vi har kjent takket være BGR.

Hva synes du om forskjellen i størrelse på iPad PRO og iPad Air 2? Du kan legge igjen inntrykk i kommentarene.