free estadisticas Saltar al contenido

IPad-rabatter (12. januar)

marzo 28, 2020

Vi presenterer søknadene for iPad som per 12. januar tilbys i App Store i en begrenset periode.

Akkurat som i går er det nye tilbud av iPad-applikasjoner i App Store.

Fra alle av dem viser vi deg et utvalg av de vi syntes var mest interessante.

Namaste Yoga TV er en applikasjon med 13 yogaklasser på video. Det er rettet mot alle nivåer, fra grunnleggende til ekspert. den videoer De kan sees på nettet med en 3G- eller Wi-Fi-tilkobling, eller du kan midlertidig laste dem ned til din iPad til se dem frakoblet når som helst.

Søknaden Namaste Yoga TV for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av 3,99 euro i en begrenset periode (forrige pris 5,49 euro).

Last ned App Store | Namaste Yoga TV for iPad
Namaste Yoga TV - MoboVivo Inc.

Namaste Yoga sesong 2 Det er den andre sesongen av yogakurs. Med andre 13 episoder yoganivået ditt vil øke, og du kan glede deg over denne sporten enda mer. Nyheten i denne sesongen er HD-videoer for iPad.

Søknaden Namaste Yoga sesong 2 for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av 3,99 euro i en begrenset periode (forrige pris 5,49 euro).

Last ned App Store | Namaste Yoga sesong 2 for iPad
Namaste Yoga sesong 2 - MoboVivo Inc.

Fjernleder er en fantastisk applikasjon som vil glede deg som har det Mac + iPad ekteskap. Det er en eksternt skrivebord For å administrere Mac-en fra iPad, kan du se applikasjonene som kjører, endre applikasjoner, starte applikasjoner på Mac-maskinen, og best av alt, bruke iPad-skjermen som en Magisk styreflate for Mac.

Søknaden Fjernkonduktor for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris på 5,99 euro i en begrenset periode (forrige pris 7,99 euro).

Last ned App Store | Fjernkonduktor for iPad
Fjernleder: Spor - Start - Bryter - m3me, Inc.

Fotosiden er et enkelt program som tjener til å vise bilder lagt ut på sosiale nettverk som Facebook, Twitter eller Reddit.

Søknaden Fotopage for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av 1,59 euro i en begrenset periode (forrige pris 3,99 euro).

Last ned App Store | Fotopage for iPad
Photopage - PixelEspresso

notability er en annen applikasjon å ta notater på iPad-en din. Det lar deg ta notater skrevet for hånd, eller med iPad-tastaturet, sette inn bilder, organisere notatene og også integreres med DropBox for å synkronisere notater i skyen.

Søknaden Notabilitet for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av 2,39 euro i en begrenset periode (forrige pris 3,99 euro).

Last ned App Store | Notabilitet for iPad
Merkbarhet - Ginger Labs

Husk at tilbudene er i en begrenset periode, så du vet at hvis du er interessert i rabatter, flyr de.

Hva synes du om dagens rabatter?