contadores Skip to content

IPad-salget er stabilt sammenlignet med i fjor

Ipad mini

Det er noe som har blitt akseptert som ekte i et par år: iPad-salget faller. Dette vises av Apples statistiske grafer. Salget ser ut til å ha falt i 12 kvartaler på rad.

IPad-salg

Men, dette gjenspeiler ikke all virkelighet, i det minste slik antydet av over Avalon. Det er faktisk salget av iPad mini som faller. Hvis vi ekskluderte iPad mini fra denne grafen, 12,9-tommers iPad Pro og 9,7-tommers iPad Pro ville opprettholde salget sammenlignet med i fjor.

I fire år har vi vært vitne til forskjellige teorier for å forklare nedgangen i iPad-salget. Lengre oppdateringssykluser, større enhetsstørrelser, dårligere programvare, mangel på profesjonelle applikasjoner … Men i stedet ser problemet ut til å være iPad mini. ”

IPad Mini er den eneste som har skylden for fallet i salget

Ipad mini

Det var faktisk uunngåelig. Phablets, og de største smarttelefonene, har ikke etterlatt et gap i markedet for iPad mini. I tillegg har selskapet med det bitte eplet vært uten å drive maskinvaren og de tekniske egenskapene til mini-enheten sin i mer enn tre år.

Først var iPad mini en nyhet som alle elsket å ha. Nå har det gått i bakgrunnen. Og dette til tross for lave kostnader.

Nå er det på tide å se hvordan ting vil gå for en annen veldig rimelig iPad, lavkost-nettbrettet som Apple presenterte for et par dager siden og som du kan se i følgende video:

For å konkludere…

Ja, iPad-salget er ikke det samme som før. Men du må huske på det for noen år siden hadde ingen nettbrett, og etter presentasjonen av de første iPad-modellene (og nettbrettene til de andre selskapene) gikk vi alle og kjøpte våre. Men, Det er logisk og forståelig at brukere ikke kan (og heller ikke vil) oppdatere iPhone og iPad år og år. Hva tror du? Bør iPad-salget vokse?

Spor | 9to5Mac