contadores Skip to content

IPad-salget fortsetter å vokse i løpet av første kvartal 2019

Apple kunngjorde nylig sine regnskapsresultater for første kvartal 2019 og tallene indikerer at salget av iPad-produktene sine fortsetter å øke betydelig. Faktisk har tallene hatt sin største vekst på fire år.

De økonomiske resultatene for dette første kvartalet i 2019 har vært litt lavere enn resultatene for samme periode i 2018. Men selv om iPhone-salget fortsetter å stupe, er det to veldig gode nyheter for Apple: iPad-salget fortsetter å vokse og inntektene fra tjenestene deres også.

IPad-salget har nådd 4,9 milliarder dollar. Vi står overfor en vekst på mer enn 4000 millioner dollar sammenlignet med i fjor. Med andre ord en vekst i overskudd på 22%.

Det kan interessere deg | Ny tredje generasjons iPad Pro: analyse etter 30 dagers bruk

IPad er fremdeles det beste nettbrettet på markedet

Det er tydelig at årets iPad-markedstall er oppblåst på grunn av de høye prisene som det bitte eplebedriften har satt. Husk at den nye iPad Pro har en pris over 1000 euro.

I tabellen nedenfor med statistiske grafer kan du se hvordan Inntektene til iPad-produktmarkedsføringen har økt betydelig tidligere år. Nesten nådde tallene for 2016, da de første iPad Pro-modellene ble presentert.

Utvilsomt har både 11-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro og dens spektakulære og fornyede design vært de viktigste skyldene i Apples salgs- og inntektsvekst i nettbrettkategorien.

I mars introduserte Apple også en iPad Air 3 og en iPad mini 5 som er tilgjengelige til en mye rimeligere pris. Begge enhetene har også tjent en plass blant mellomtoner-nettbrettene på markedet.