free estadisticas Saltar al contenido

iPad som alliert når du jobber (og selger) SEO

marzo 27, 2020

I dag er viktigheten av den nye teknologisektoren at et av de mest innflytelsesrike verktøyene, dingsene eller hva du vil kalle det i nyere tid, både iPhone og iPad.

Fra denne artikkelen ønsker jeg å forsvare begge enhetene som et kraftig verktøy når jeg jobber og selger SEO (jeg ser for meg at det vil være veldig like apper fra Android som jeg vil beskrive senere, men siden jeg ikke kjenner dette formatet indikerer jeg ikke noe, det kan alltid være en god debatt i etterkant).

For dette er jeg avhengig av følgende fakta:

  • Markedsføringen som allerede finnes av selve verktøyet når det presenteres som noe nyskapende, banebrytende, etc. (Jeg ser for meg og de vil også ha rett, at det kan være anti-markedsføring av andre brukere), og selvfølgelig, ved å være veldig etablert og å være lett gjenkjennelig av det kollektive intellektet, satte vi kurs mot …

  • Brukbarhet i den fysiske betydningen av ordet. Ingen kan være i tvil om at både iPad og iPhone er mer håndterbare og brukbare enn en bærbar PC, så….

  • Du kan ha Internett nesten hvor som helst, både wifi og 3g og i forlengelse …

  • Du kan analysere enhver SEO-variabel i sanntid (Påvirkning av nøkkelord i forhold til en spesifikk url, plassering av hvilken som helst url, omfattende webanalyse) hvor som helst, på alle typer møter, til enhver type begrunnelsesarrangement (Et powerpoint er ikke det samme som et verktøy som viser det i sanntid når du må forsvare et prosjekt, et salg, et budsjett, en fakturering for tjenester …), og det følger at …

  • Det er dusinvis av spesifikke SEO-apper som viser informasjonen direkte, tydelig, konsis om hva vi bekrefter …

  • Det er en klar brukbarhet i betydningen av selve verktøyet overfor SEO og resultatene og hvordan dette kan presenteres for praktisk talt hvem som helst.

For prøve disse programmene til disse andre publiserte artiklene:

Seo med iPad Volum 2

Seo med iPad bind 1

SERPs

iKeyword

Grader

Forrige artikkelMulig kamera og iOS 4.2 for iPad i novemberNeste artikkelUtvid tastaturet til din iPad med Glyphboard