iPad vs iPad 2 vs New iPad 3

Det er klart at den nye iPad 3 Den må gi en høyere ytelse enn sine yngre brødre, takket være den nye A5X-brikken. Siden det meste av kraften til denne brikken brukes til å drive grafikken til Retina Display, lurte vi imidlertid på hvordan den ville påvirke den totale ytelsen til iOS og apps bruken av denne nye oppløsningen.

Guttene til SmartDoktor De har hatt ansvaret for å sammenligne de tre generasjonene med iPad som vi allerede har på gaten, og utsatt dem for noen tester for å sammenligne ytelsen. Og resultatene er mildt sagt overraskende.

Som vi vil se i videoen, ble ikke bare hastigheten eller den grafiske kraften sammenlignet. Spesifikk WiFi-modul testet og tilkoblingshastigheten, med det overraskende resultatet av en raskere iPad 2 for overføring av data på et trådløst nettverk. Den andre klassifiserte er den nye enheten og den siste, den opprinnelige modellen. En app som brukes til å utføre benchmarks, eller ytelsestester. Denne gangen oppnådde iPad 2 (764 poeng) og den nye (760 poeng) veldig like resultater, og etterlot den originale modellen ganske langt, med en diskret 472 poeng.

En annen test fokuserte på hastigheten til å starte en app. Resultatet ga iPad 2 en vinner, etterfulgt av den nye. I denne testen er de to imidlertid også ganske jevn, og det er ikke så veldig nøyaktig fordi det er umulig for brukeren å gi nøyaktig samme øyeblikk til de to ikonene. Her har du den aktuelle videoen der de sammenligner ytelsen til iPad, iPad 2 og den nye.

I alle fall skal ikke disse resultatene være så sjeldne. CPU-en til den nye er den samme som for iPad 2 (dual core på 1 GHz), så ytelsen under normale operasjoner skal være lik. Det er når du bruker apper med stor grafisk belastning når vi skal se store forskjeller i ytelse. Husk også det den nye GPU-en må flytte fire ganger så mange piksler enn det fra iPad 2. Ganske en utfordring for hva quad-core A5X-brikken ble designet for. Derfor er det i de kommende månedene når vi vil se de nye dra nytte av hans yngre bror, som apper som bruker intensiv bruk av de nye komponentene deres.

Hva tror du? Overrasket eller skuffet over resultatene? Fortell oss i kommentarene.

Del denne videoen med vennene dine på Facebook, Google+ eller Twitter med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Takk skal du ha