iPad vs.  Nexus 7, som er mer motstandsdyktig?

iPad vs. Nexus 7, som er mer motstandsdyktig?

Google presenterte forrige måned Nexus 7-nettbrettet med stil. Pris og størrelse gjør at mange ikke ser den som en konkurranse om iPad, siden vi tror at den er i et annet markedssegment. Dette gjør at Apple-nettbrettet forblir målestokken i sitt segment.

Du har helt sikkert sett sammenligning av hastighet og ytelse av de to enhetene, men Har du sett noen motstand? Vi kan ikke glemme at de er bærbare enheter, designet for å bæres på gaten. La oss se noen dråpetester:

Hvor vondt! Overvinne virkningen etter å ha sett videoen, vi kan fortsette å analysere den. Testen ble utført av teamet av Squaretrade, og de har utsatt dem, som du har sett, for tre tilfeller som kan skje hvem som helst.

Jeg synes det er rettferdig å si det vinneren er Nexus 7. Kom over de to første fallene uten at skjermen er skadet. IPad bryter imidlertid skjermglasset to ganger. Det er også rettferdig å si det Nexus 7 er mindre og lettere enn iPad, som i stor grad påvirker påvirkningstester.

Ganske overraskende er resultatene fra den tredje testen. Etter å ha dyppet begge drevne enhetene i vann i flere sekunder, begge fortsetter å fungere perfekt når de fjernes fra vannetDe går ikke en gang ut. Jeg har alltid tenkt at en elektronisk enhet ville slutte å virke så snart den berørte det flytende elementet, men i dette tilfellet var det ikke det.

De er ikke vitenskapelige bevis langt fra det, men sannheten er at det ikke er galt av noen å sjekke for deg hva som vil skje med det dyrebare nettbrettet ditt hvis Gud forby faller på bakken eller i vannet.

Hva synes du om disse testene? Vil du ombestemme deg når du kjøper det ene eller det andre på grunn av motstanden til hver enkelt?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!

Spor | iDownloadblog