contadores Skip to content

iPadDevCamp: Fremtiden til iPad-applikasjoner

iPadDevCamp

iPadDevCamp

Det er lørdag morgen i eBay / PayPal hovedkvarter og utviklerne er opptatt med å forberede seg til den andre utviklingsdagen for iPad i den første offisielle iPadDevCamp (tilbudt av de samme som tidligere har organisert tre iPhoneDevCamp-arrangementer). Kaffen er laget og muffinsene servert. Lagene ble allerede dannet i går kveld, men det er fremdeles et par mennesker som henger rundt og sammenligner ferdighetene til deltakerne for å finne drømmeteamet til å være med. Selvfølgelig er det iPads overalt, i visittkortholdere og i andre hjemmelagde tilfeldige gadgets.

iPadDevCamp

Utviklerne har flydd inn fra Argentina, Kina, Tyskland, Sverige, England og Canada. Målet er å møte folk på fredag ​​kveld og ha en fantastisk app innen søndag. EN hackathon. De beste applikasjonene vil motta forskjellige priser, fra iPads, til tastaturer og til og med saker.

I tillegg til å være hyperfokusert på denne spennende nye plattformen i noen dager, er det også samtaler om apphandel, PayPal-integrasjon, annonseplassering, Objekt-C-klasser og andre presentasjoner av anerkjente Silicon Valley-tall.

Utviklere og deres applikasjoner

Jeg satt ved siden av Dan Grover, skaperen av ShoveBox, for å diskutere det siste prosjektet hans: Etude. Det er et musikkark-program som er vakkert på iPad (selv om det foreløpig bare er tilgjengelig for iPhone). Se for deg å lene din iPad på pianoet ditt og spille til takt med kjente komposisjoner. Nedenfor har vi et eksempel på musikalsk arbeid.

iPadDevCamp

Jeg snakket også om Audiotorium med Michael Emmons, en tidligere Symbian-utvikler som har forlatt denne plattformen for iPhone OS. Audiotorium er et program som lar både spille inn og ta notater, noe som er perfekt for universitetsstudenter og profesjonelle arbeidere. I stedet for å ta den bærbare datamaskinen til en klasse eller møte, som er litt strekk, bruker du iPad-en din for å forsikre deg om at du ikke går glipp av noe.

iPadDevCamp

Musikalsk skapelse

Vel, dette er så kult. Rana Sobhany bruker to iPad-er som mikser. Han har en blogg der han deler sin erfaring og fremgang som heter Destroy the Silence.

Resultatene

Her er en liste med mange av søknadene som ble presentert på søndag etter to veldig harde netter. På en eller annen måte har disse tryllekunstnerne kunnet lage applikasjoner som fungerer, og tilsynelatende allerede er klare til å sendes til App Store. Uansett er det fortsatt mange som fortsatt er under utvikling på Github, eller som nå er åpen kildekode for alle som ønsker å laste ned og prøve dem.

Relay – Denne appen kommer til å bli helt fantastisk når den er ferdig. Demoen fikk massiv applaus. Brukere kan dra websider, tekst og musikk fra iPad til datamaskin og omvendt. Musikk slutter å spille på den ene enheten og fortsetter sømløst på den andre. Sidene du besøker, lastes øyeblikkelig på den andre enheten. Denne applikasjonen vant prisen for “The Most Useful”

PAD – Personal Armor Defense – Et bærbart sikkerhetssystem. Brukere installerer trådløse sensorer (røyk, bevegelse osv.) På et hotellrom, camping eller hjemme for å sikre deres beskyttelse. Systemet kan monteres og demonteres ved hjelp av RFID. PAD mottok prisen “mest alarmerende”.

iPad spilleautomat – En annen mottaker av stor applaus. En iPhone simulerer spaken til spilleautomaten og tre iPad-er viser gjenstandene som snurrer. iPad spilleautomat mottok prisen for “kuleste” app. Du kan se det på bildet under.

iPadDevCamp

iuiPad – iUI-utvidelse av nettutvikling som iPad-støtte. Dette vant prisen for “Beste webapplikasjon”

Shopkeep – Gruv e-posten din for å finne online kjøp og spore dem.

Melena21 – Endelig en applikasjon som søker å hjelpe mennesker med spesielle behov. Barn kan berøre store bilder for å indikere hva de trenger eller ønsker. Denne appen vant Tilgjengelighetsprisen.

Airhawk – Air Hockey (eller bord) på iPad. Denne appen vant prisen “Most Monetizable” for kjøp i app og bruk av reklame.

iPad Boombox – En fullskjerms MP3-spiller som ser ut og fungerer som en kassettspiller gammeldags. Dette vant “Most Retro” applikasjonsprisen

Tank or Die – Bruk iPhones til å kontrollere tanker på en iPad. Den vant prisen for “Beste spill”

iConessionStand – Brukere kan bestille mat og drikke på sportsbegivenheter uten å forlate setene. Den vant prisen “Beste bruk av PayPal API”.