contadores Skip to content

IPader er blitt viktige verktøy på sykehus i kampen mot COVID-19

Massegeneral

I øyeblikket av sosial- og helsekrise som vi befinner oss i, har Apple-enheter blitt gode allierte for å bekjempe koronaviruset. Sykehus implementerer nettbrett og smarttelefoner for å fremme beskyttelsen av sanitærutstyr.

Han covid-19, eller coronavirus, har endret paradigmet til samhandling mellom mennesker. Han sosial distansering det er et obligatorisk krav for å forhindre spredning av coronavirus. Det er grunnen til at videokonferanse økter de har mangedoblet seg og er mer nødvendige enn noen gang.

Kan hende du også liker | Nei, 5G-antenner sprer ikke koronaviruset, akkurat som de blir brent i Storbritannia

Hvordan iPad hjelper sykehus

Som Wired rapporterer, iPads hjelper kommunikasjonen mellom infiserte pasienter og medisinsk personell og sanitær. I rommene på Massachusetts General Hospital det er iPads med programvare som tillater sykepleiere og leger besøk praktisk talt pasienter uten å måtte inn i rommet personlig.

Virtuelt besøk

Dette systemet ser ut til å være en suksess. Hovedårsaken til suksess er at bruken av beskyttende materiale, som ansiktsmasker eller hanskerDet er halvert, og hjelper sykehuset med å takle den nåværende mangelen. Tilsynelatende har andre amerikanske sykehus allerede begynt å ta i bruk samme metode som Massachusetts General Hospital og de bygger raskt virtuelle pasientomsorgssystemer.

Kan hende du også liker | Apple Maps viser deg hvor du skal teste COVID-19

Ordene fra Dr. Lee Schwamm som driver Massachusetts General Hospital Telehealth Center, lyser: “Denne digitale bølgen som går foran den faktiske bølgen av pasienter fra COVID-19 kommer til å forvandle helsevesenet permanent

Som telearbeid er her for å bliMåten leger tar vare på pasientene sine på kan også forandre seg for alltid. Midt i disse endringene er teknologiske enheter, som iPads, de er en essensiell brikke.