IPadizate App of the Day: Evernote

Hvor mange ganger har du vært på en restaurant og likte den så mye at du du ba om et visittkort for å ha telefonen og kunne bestille på forhånd? Eller har du vært gjennom en handel og du har sett i vinduet et tilbud som du ønsket å huske senere? For ikke å snakke om de gangene du har ønsket å lagre en talebeskjedne som skal brukes senere på et tidspunkt eller merknaden du har laget i en post-it og har limt den inn på kjøleskapet … Hvis du har følt deg identifisert med disse situasjonene, trenger du Evernote.

Evernote for iPad, iPad Mini og iPhone

Evernote er en universell og gratis applikasjon som vil hjelpe deg å huske alt på alle enhetene du bruker. Du vil kunne holde alle merknadene dine organisert, lagre alle ideene dine, og takket være synkroniseringsfunksjonen, få tilgang til dem uansett hvor du er, uansett om du har en Internett-tilkobling eller ikke (selvfølgelig synkronisering).

Evernote, et flott verktøy for å ta alle slags notater når du trenger det

Etter at du først har startet applikasjonen, må du opprette en konto for å bruke Evernote. Applikasjonen er full av små hjelpetekster og vinduer med trinnene du må følge for å utføre spesifikke handlinger. I utgangspunktet i Evernote vil du ta notater som du vil lagre i den månedlige plassen som applikasjonen gjør tilgjengelig for deg (som du kan utvide ved å gå til en konto premium, betalt).

Kan legg til tekstnotater, bilder fra enhetens kamera, bilder som allerede er lagret på enheten og til og med lydnotater. Du kan også ta med notater som inneholder filer, blant annet PDF, Word DOCX, PowerPoint PPTX og mange flere.

evernote_appstore_ipad_3

Når du oppretter et notat, hvis du har tillatt lokaliseringsfunksjonen å brukes På enheten din legges stedet der notatet er laget for å kunne spore notene etter geografisk beliggenhet. Med en tekstredigerer kan du skrive merknader og formatere teksten du skriver. Takket være den kraftige søkemotoren finner du notatene på tusen måter: søk etter teksten som inkluderer, etter geografisk område, etter dato …Ikke glem å bruke påminnelsesfunksjonen slik at applikasjonen viser lappen når du trenger den!

evernote_appstore_ipad_4

Du vil kunne se dokumentene du har lagt inn i notatene dine og til og med lage en presentasjon av dem for et publikum hvis du trenger det. Appen er gratis, men for å bruke denne funksjonen må du gå gjennom boksen og bli en bruker premium. Hvis du, i tillegg til å kunne presentere dokumentene dine, vil ha mer månedlig lagringsplass, vil du kunne få tilgang til notatene hvis du ikke har en Internett-tilkobling og gjøre tekstsøk i dokumentene, enten de er tekst eller PDF, bilder etc.

evernote_appstore_ipad_1

Bildene du tar med vil du kan legge til elementer som piler, tekster, andre bilder. I tillegg har bilderedigering av appen noen funksjoner som er typiske for fotografiske redigeringsprogrammer som pikselering av områder (for å skjule private data), muligheten til å klippe ut bilder, sette inn kuler med teksten din, tegne geometriske elementer som rektangelet og sirkelen, endre fargene på objektene, osv. … Alt med et enkelt klikk på verktøyet.

evernote_appstore_ipad_2

Evernote er et uunnværlig verktøy på dine mobile enheter. Enkel, men kraftfull design Det vil tillate deg å ta notater av alt du trenger uavhengig av formatet det er funnet i.: bilder, tekster, dokumenter, lyder … Alt har et sted i Evernote. Du kan organisere den som du foretrekker, søke i notatene etter dager eller ved tekst, få dem til å minne deg om en lapp når du ankommer et sted eller på en hel dato … Takket være synkronisering konstante dokumenter du når som helst vil ha den lappen du trenger. Så snart du prøver det, vil du ikke kunne slutte å bruke det. Har du allerede lastet ned den?

Last ned Evernote