free estadisticas Saltar al contenido

IPhone 12-lansering i fare: analytikere peker på "måneder" bak på grunn av coronavirus-pandemi

marzo 26, 2020

Effekten skapt av coronavirus har ikke bare forårsaket enorme hendelses kanselleringer i disse månedene: forsinkelser i produktlanseringene De er også hyppige, og Apple kan være en av de berørte i følge nære kilder i selskapet.

Dette er indikert i Nikkei Assian Review og også JPMorgan-analytikere på CNBC. I følge dem iPhone 12 med 5G kan bli forsinket i flere måneder for effektene av pandemien i hele prosessen med utvikling og produksjon av disse mobilene.

Det ville ikke være rart å se en utgivelse en måned eller to etter planen

Hos Apple tok de allerede avgjørelsen for uker siden ikke holder en WWDC ansikt til ansikt: I stedet vil den kringkaste utviklerkonferansen, en spesielt viktig begivenhet der de gode nyhetene om programvareplattformene blir kunngjort, og blant dem, selvfølgelig, iOS.

fremstillings

Kilder nær selskapet rapporterte at "bortsett fra forsyningskjedeproblemene, er Apple bekymret for den nåværende situasjonen kan redusere appetitten på å kjøpe nye telefoner betydelig, noe som kan føre til en lunken mottakelse av den første iPhone 5G. "

iPhone 11 Pro, anmeldelse: å vente på det tredobbelte kameraet på iPhone var verdt det

Den kilden indikerte også at hos Apple "de trenger den første iPhone 5 G for å bli en suksess"Og det kan provosere beslutningen om å utsette lanseringen av disse modellene. Tilsynelatende i Cupertino kalibrerer de og overvåker situasjonen i Europa og USA, to av deres største markeder, for å ta beslutningen.

Avgjørelsen forventes å bli tatt "senest i mai," sa de i Nikkei. Selve iPhone-utviklingen påvirkes, og rutinemessig testing av enheter som krever at Apple-ingeniører skal flytte til produksjonsanlegg, har også blitt forsinket. Leverandører har imidlertid ikke mottatt nyheter om en potensiell utsettelse ifølge Apple, og "diskusjoner pågår, og den [tradisjonelle] fallutløsningen er ikke helt utelukket"

I JPMorgan forsikrer de at lanseringen kan bli forsinket, men aldri mer enn to måneder. Apple presenterer sine iPhones i september eller oktober hvert år siden 2011, og de lanseringene er avgjørende for selskapets inntekter.

Disney + er her: prøv det gratis i 7 dager. Etterpå 6,99 euro per måned eller 69,99 euro det årlige abonnementet. "Src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + er her: prøv det gratis i 7 dager. Deretter 6,99 euro per måned eller 69,99 euro det årlige abonnementet.

Analytikeren Gokul Hariharan, som fokuserte på TSMC som Apples nøkkelpartner, gjorde dette klart: "Gitt de mange flaskehalsene […] på grunn av de nylige globale reisebegrensningene som ble pålagt, tror vi at det faktisk kunne gjøres. produsere en forsinkelse på 1 eller 2 måneder ved lanseringen av iPhone, men vi tror ikke en forsinkelse på ett eller to kvartaler er veldig sannsynlig".

del
   
         IPhone 12-lansering i fare: analytikere peker på "måneder" bak på grunn av coronavirus-pandemi