iPhone 4s, 5c og 5s kan kjøpes gratis i El Corte Inglés og andre bedrifter

El Corte Inglés og andre butikker vil selge iPhone gratis

Apple så langt har bare solgt sin iPhone fritt gjennom Apple Store, både fysisk og online, men alt ser ut til å indikere at dette er i ferd med å endre seg.

Selskapet er midt i å endre denne forretningsmodellen og I løpet av få dager kan du også kjøpe iPhone 4s, iPhone 5c og iPhone 5s gratis i andre bedrifter, spesielt i El Corte Inglés, Apple Premium forhandlere og muligens andre store butikker.

corte-ingles-iphone

For øyeblikket er den eneste bekreftelsen El Corte Inglés, som vil sette iPhone til salgs gratis i butikkene sine fra 15. november, det vil si fra neste fredag.

Prisene som enhetene vil ha i disse virksomhetene vil være nøyaktig de samme som å kjøpe direkte fra Apple, og det samme gjelder garantien og andre betingelser som produsenten tilbyr.

Det vil være mulig å kjøpe en gratis iPhone i praktisk talt alle byer i Spania

Hovedforskjellen er det Denne typen etablering tilbyr vanligvis forskjellige betalingsalternativer. og for El Corte Inglés, med medlemskortet, kan du få finansiering med veldig lav rente eller noen ganger null renter.

iphone-5s-iphone-5c

Det er mulig at disse virksomhetene også kan kontrahere tilleggstjenester med kjøp av smarttelefoner. En av de vanligste tjenestene er kjøp av forsikring. Disse forsikringene kan dekke sammenbrudd forårsaket av ulykker, noe produsentens garantier ikke dekker: fall, skjermbrudd, fukting osv. …

Det er mulig det høres ut for deg å ha sett telefonseksjonen til El Corte Inglés noen modell av iPhone ved andre anledninger. Det er riktig at de allerede solgte det, men ikke fritt, men i tilknytning til tjenestene til en eller annen telefonoperatør og signerte faste kontrakter. Å kjøpe det gratis betyr at vi kan bruk operatørens SIM-kort som vi ønsker og når som helst bytte fra hverandre.

iphone-5c-apple-store

Når de kommenterer i Applesfera, må vi nå vente noen dager på å kjenne tilbudene og også å bli kjent hva andre butikker blir med for å selge iPhone gratis. Det ville ikke overraske oss om de var alle eller de aller fleste der vi i dag kan kjøpe andre produkter fra selskapet, for eksempel iPad- eller Mac-datamaskiner. Selvfølgelig gode nyheter. Svært få byer har en Apple Store, og på denne måten vil det være mulig å kjøpe en gratis iPhone mange flere steder i landet.

Hva synes du om denne nye “salgskanal“? Tror du hva som vil hjelpe Apple med å forbedre penetrasjonen i det spanske markedet?