iPhone 4S, Wi-Fi-problemer etter iOS 7.0.3

Brukere av iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 og iPhone 5S har vært veldig ulykkelige etter å ha oppdatert enhetene sine til den nyeste versjonen av iOS 7.0.3. Og er at etter nevnte oppdatering så det ut til at disse opplever alvorlige problemer som ikke lar dem glede seg over en Wi-Fi-forbindelse i god stand. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

iPhone 4S, Wi-Fi-problemer etter iOS 7.0.3

iPhone 4S, Wi-Fi-problemer etter iOS 7.0.3

Som vi allerede har fortalt deg, er det alle Apple-enheter som etter oppdatering til iOS 7.0.3 har opplevd problemer med Wi-Fi-tilkoblingene deres. Men tilsynelatende har brukerne som er mest berørt av denne nye oppdateringen, vært de av Iphone 4s.

Og det er ikke for mindre at forbrukere er i dårlig humør siden denne nye oppdateringen til iOS 7.0.3 ble lansert fra begynnelsen for å lindre de mange problemene knyttet til batterilevetid og Wi-Fi-signalet til Øst Iphone 4s. Men det er at nå, og etter oppdatering, er det ikke slik at de nevnte problemene ikke er løst, men snarere at forbrukerne har bekreftet at terminalene deres fortsatt flytter, men i disse områdene.

Overfor en slik situasjon er det mange forbrukere som allerede setter søkelyset på en ny, tidlig oppdatering som til slutt endelig avslutter alle problemene som så mange hodepine gir sine misfornøyde og sinte forbrukere.

Vi ønsker å dra nytte av denne nye oppføringen slik at du kan avsløre dine egne erfaringer etter å ha oppdatert iOS 7.0.3 og så blant alle, del informasjon for å hjelpe hverandre.

¿Du har opplevd et slags problem etter oppdatering til iOS 7.0.3 din iPhone 4S?