iPhone 5: en ny kunngjøring fra Apple indikerer at det ikke kommer noen iPhone 5s

I går har vi snakket om det faktum at det egentlig ikke kommer til å være en iPhone ved neste Apple-arrangement av forskjellige grunner, men for de som ikke har virket nok, i dag er selskapet selv i dag, men indirekte, slik det nesten alltid gjør til Cupertino. Og i dette tilfellet er sannheten at for å få en ny annonse fra iPhone-annonsering Den sier tydelig at det er iPhone 5 en stund.

Det virker for meg som i alle fall de som har kjøpte en iPhone 5 vil de kunne puste litt lettere for i dette tilfellet kommer det til å vare litt mer enn 8 måneder at det har vært på markedet, noe som også begynner å pisse av brukerne mye, fordi til slutt, at en terminal ikke varer enda et år, er noe ingen liker og enda mindre til de som har signert en varighetskontrakt og ser at de ikke kan fornye med den nye fordi de fortsatt må betale den gamle.

Når det gjelder kunngjøringen er det lite å si. Den følger den samme linjen med de andre annonsene som vi allerede er vant til i Apple-verdenen, og sannheten er at vi ikke overrasker i det hele tatt. Mer enn noe annet har vi kommentert det faktum at hvis Apple hadde en iPhone 5s klargjort for bare et par uker, ville de ikke ha noen nye iPhone 5-annonsering, og vi ville også hatt noen flere rykter om komponentene. Så jeg tror vi må fortsette å drømme …