iPhone 5 er fotografert ved siden av Sony Xperia Honami

Det ser ut til at neste 4. september blir en arbeidsdag for Sony og Samsung, hvert selskap vil ha sin egen begivenhet samme dag. Nå er et nytt bilde av Sony Xperia Honami ved siden av Apples iPhone 5 blitt filtrert rundt i hele nettverket slik at forbrukerne kan få en ide om forskjellen i størrelse, og ærlig talt ser det ganske bra ut. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5 er fotografert ved siden av Sony Xperia Honami

iPhone 5 er fotografert ved siden av Sony Xperia Honami

Sony Xperia Honami ville være utstyrt med en gigantisk 5-tommers storskjerm som kan vise en maksimal oppløsning på 1080p og et stort bakkamera med en oppløsning på 20,7 megapiksler, så det er trygt å si at dette vil bli solgt som en telefon med kamera med tanke på at det er dens grunnleggende kjennetegn. Og det er at hvis vi ser på bildet at vi nettopp har vist deg størrelsesforskjellen med hensyn til Iphone 5 det er virkelig avgrunnen.

De andre funksjonene inkluderer en Snapdragon 800-prosessor, med Adreno 330-grafikk og Android 4.2.2 Jelly bean, men vi tror at den vil kjøre direkte under Android 4.3, med tanke på at Sony begynner å oppdatere sine smarte enheter. Kameraet på 20,7 megapiksler har en maksimal oppløsning på 5248 x 3936 piksler. I likhet med Xperia Z, vil denne Sony Xperia Honami også være vanntett, og den kommer med Sony Xperia standard brukergrensesnitt.

Etter å ha sett fotografiet,Hvilken blir du hos? ¿Sony Xperia Honami eller iPhone 5?