iPhone 5 mot Samsung Galaxy S4 i en tøff utholdenhetstest

Har du noen gang ødelagt 3000 kilo smarttelefoner i vitenskapens navn? Folk er det de har, og vi er her for å bevise det, og produsentene av slike tester har nådd en endelig dom: Iphone 5 Det kan overleve et større krasj enn Samsung Galaxy S4. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4 i en tøff test

iPhone 5 mot Samsung Galaxy S4 i en tøff utholdenhetstest

Og er at “riving” av alle slags enheter har blitt en nesten obligatorisk praksis i alle enheter som slippes ut på markedet. Og er at holdbarheten til en enhet i dag er noe veldig viktig og som mange brukere er interessert i. Faktisk er det bekreftet at 65% av kravene for skade på mobiltelefoner skyldes alle slags fall, og ytterligere 22% er fra væskeskader.

Derfor hadde guttene som hadde ansvaret for å utføre slike tester mer enn nok grunner til det.

Først nedsenket de en iPhone 5 og en Samsung Galaxy S4 i en fisketank fylt med vann og fisk. Etter 18,3 sekunder sluttet iPhone 5 å fungere, og på 18,8 sekunder, skjermen til Samsung Galaxy s4 var helt blank. Tidsforskjellen, som du kanskje allerede har satt pris på, er nesten ubetydelig.

Forskjeller oppsto imidlertid da testere slapp de to smarttelefonene ned på en asfaltparkeringsplass. Etter en dråpe på omtrent 9 fot viser displayet til Samsung Galaxy s4 Den ble helt sprukket mens iPhone 5 viste seg å være praktisk talt den samme som den hadde vært før den ble sluppet ut i tomrommet.

Senere ble begge terminalene også lansert fra 20 og 30 fot høye. Vil du vite resultatene? Vi viser deg videoene nedenfor.

Med disse interessante videoene som vi nettopp har vist deg, er det tydelig at Apple iPhone 5 er en terminal som er mye mer motstandsdyktig mot alle slags dråper enn den nåværende Samsung Galaxy S4.

Men nå er vi glade for å vite meningene til leserne våre om det.

Og du,Hvilke av de to terminalene synes du er mer motstandsdyktig?? ¿Iphone 5 eller Samsung Galaxy S4?