iPhone 5 og hvordan du kan fjerne batteriet veldig enkelt

Interessant og praktisk video som viser oss hvordan vi skal bytte ut batteriet til vårt Iphone 5.

iPhone 5 og hvordan du kan fjerne batteriet veldig enkelt

Det er et stort antall smarttelefoneiere som foretrekker å ha en enhet som har et avtakbart batteri, siden det ikke bare lar deg raskt sette inn en, hvis du går tom for batteri, men etter at batteriet begynner å miste nytten kan det lett erstattes. Problemet er at det er en rekke populære telefoner der dette ikke er mulig, men i dag ønsker vi å dele med deg en enkel video som viser hvordan du fjerner og skifter ut batteriet til vår iPhone 5. Alle detaljene nedenfor.

iPhone 5 og hvordan du kan fjerne batteriet veldig enkelt

Gitt den lave “alderen” på Iphone 5, de fleste av enhetene vil fremdeles ha et batteri som fungerer perfekt, så det vil ikke være behov for å endre det, men videoen som vi viser deg i denne artikkelen og med tillatelse fra iFixit, viser oss prosessen med å fjerne batteriet fra iPhone 5.

Utskiftningsbatterier er alltid tilgjengelige til en relativt lav pris, så med litt tid og tålmodighet og noen få spesialverktøy kan du skifte ut batteriet selv. Videoen er mindre enn fem minutter lang og viser all nødvendig prosess for å installere et nytt batteri i vår iPhone 5.

Uten å underholde mye mer, og hvis du fremdeles er interessert i å vite hvordan du enkelt kan bytte batteri i terminalen din, så lar vi deg være med videoen slik at du kan gjennomføre prosessen med full suksess.

¿Hva syntes du om den aktuelle videoen?? ¿Du er klar til å bytte ut batteriet til iPhone 5?