iPhone 5 vil bli produsert i Argentina for å kunne selge den i det lokale markedet

Sannsynligvis for mange av oss, og snakker om lanseringen av Iphone 5 vær en skikkelig galskap. Og det er at takket være fornyelsespolitikken til Apple-enheter årlig som vi også har snakket om i bloggen vår, faktisk er den terminalen praktisk talt foreldet, ikke fordi den er gammel, men fordi en ny generasjon er på vei med Iphone 5s.

Imidlertid er det dette som skjer på denne siden av verden, for i virkeligheten er det mange land som ennå ikke har iPhone 5 i sine markeder, og at Apple i noen tilfeller har måttet gjøre tiltak utenfor sin norm for å kunne markedsføre Det er den nyeste terminalen i markedet, men den har allerede vært i de viktigste landene som Apple anser produktene sine som mål i flere måneder. Iphone 5 Det vil bli produsert i Argentina for å kunne selge det i det lokale markedet.

Selv om vi vet at i WWDC det kommer ingen nye iPhone 5sNår det blir kunngjort, vil argentinere måtte vente lenge på den nye terminalen, og for øyeblikket må de ta til takke med at Apple har bestemt seg for å sette sammen den nåværende iPhone 5 i argentinske fabrikker for å kunne markedsføre den i landet. Og det er at grunnen til at det ikke var noen iphONE 5 i Argentina ikke var et problem med Apples kommersielle agenda, men at politikken med dollar pålagt av regjeringen og de høye satsene for å eksportere produkter til nasjonen fra andre steder, gjorde det uaktuelt. .

Nå som de har gitt etter for presset, Iphone 5 Det vil bli produsert i Argentina bare for å selge det i nasjonen, men argentinere må vente lenger enn resten for å se neste iPhone 5ssiden produksjonen av den nåværende bare har begynt.