iPhone 5 vs iPhone 4 i iOS 7 beta 3, hastighetstest

Vi har brakt en serie videoer og rapporter om den siste betaversjonen av iOS 7 Siden lanseringen og i dag ønsker vi å dele med dere alle en ny og interessant video der hastigheten på iPhone 5 sammenlignes med den til iPhone 4, begge kjører under beta 3 av iOS 7. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5 vs iPhone 4 i iOS 7 beta 3, hastighetstest

iPhone 5 vs iPhone 4 i iOS 7 beta 3, hastighetstest

Utgivelsen av den fjerde betaen til iOS 7 skal allerede ha blitt publisert, men det ble reist tvil om tilgjengeligheten da det ble kjent at Apples systemer hadde blitt hacket. Så i mellomtiden har vi en annen hastighetssammenligningstest mellom iPhone 5 og iPhone 4 som kjører under iOS 7 beta 3.

Vi har allerede hatt noen hastighetstester mellom disse to terminalene, men den sammenlignende videoen som vi viser deg i dag, fokuserer mer på oppstartshastigheten til hver av begge terminalene. Og det er at selv om Iphone 4 Den har vært på markedet en stund siden lanseringen, den forsvarer seg ganske godt, og med denne nye beta 3 av iOS 7 er den i stand til å starte på kort tid.

Testen utføres når begge enhetene er slått av fullstendig, og for å være ærlig, skal det bemerkes at tiden det tar for begge terminalene å slå på helt er ganske jevn.

Han Iphone 5Det er klart det slår på litt raskere enn iPhone 4, men selv om sistnevnte ikke skuffer oss i det hele tatt.

Uten å underholde deg mye mer, lar vi deg den aktuelle komparative videoen slik at du kan se den med egne øyne og trekke dine egne konklusjoner.

Og til deg,Hva synes du om denne hastighetssammenligningsvideoen mellom iPhone 4 og iPhone 5 som kjører under beta 3 av iOS 7?