iPhone 5 vs iPhone 4 på iOS 7 beta 3

De siste ukene har vi vært veldig opptatt når det gjelder iOS 7-nyheter. Og er det den nye versjonen av manzana det forventes ikke offisielt å komme til neste september, i mellomtiden har de fra blokken gitt ut beta-versjoner av programvaren til utviklere slik at de kan teste hovedfunksjonene sine, og i dag ønsker vi å dele med dere alle en interessant video Sammenligning mellom iPhone 5 og Iphone 4 som kjører under beta-versjon 3 av iOS 7. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5 vs iPhone 4 på iOS 7 beta 3

iPhone 5 vs iPhone 4 på iOS 7 beta 3

Det har gått nesten to uker siden Apple ga ut beta 3 av iOS 7 og vi har allerede sett sammenligninger med den forrige betaversjonen. I dag har vi et par nye videoer som vi viser deg under denne artikkelen som sammenligner hastigheten på utførelsen av denne nye versjonen av iOS 7 i Iphone 5 og iPhone 4.

Den første videoen er en referansesammenligning mellom de to terminalene som er utført med den populære Geekbench-applikasjonen. Selv om det er tydelig at de største resultatene oppnås av iPhone 5, Iphone 4 Det er fremdeles i stand til å kjøre denne beta 3-versjonen av iOS 7 ganske greit. Han Iphone 5Det er klart det fullfører referansetesten før iPhone 4 med en score på 1672 poeng, mens iPhone 4 når totalt 395 poeng. Som du godt kan sette pris på, er forskjellen ganske merkbar.

Blant de andre testene som er utført på begge terminalene, er det flere tester utført på nettleserne deres, så vel som på deres grafiske ytelse.

Som vi tidligere har rapportert ved tidligere anledninger, er denne beta-versjonen 3 av iOS 7 ærlig talt mye raskere og mye mer flytende enn beta 2, selv om du i videoen kan se at noen ganger iPhone 4 ser ut til å være noe treg. Men selvfølgelig må vi huske at vi fremdeles står overfor testversjoner og ikke den endelige versjonen av iOS 7.

Uten å underholde deg mye mer, lar vi deg den aktuelle videoen slik at du kan dømme selv.

Når videoene der begge terminalene kjører under den samme betaen av iOS 7, er sett, ¿Hvilken blir du hos? ¿Iphone 4 eller iPhone 5?