iPhone 5C bekrefter navnet med sine nye saker

Før neste september forventes det ikke å se den nye terminalen i manzanaSelv om ryktene som er publisert til dags dato er sanne, kan vi se på to nye enheter samtidig. Blant disse ville være den nye iPhone 5S og også en lavbudsjett iPhone kalt iPhone 5C. Sistnevnte har allerede mottatt et stort antall påståtte navn, selv om i dag bekrefter et nytt bilde definitivt at den nye lavkostterminalen til de som er på blokken, vil bli identifisert under navnet Iphone 5c. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5C bekrefter navnet med sine nye saker

iPhone 5C bekrefter navnet med sine nye saker

Bevisene for en lavbudsjett-iPhone har vokst den siste tiden, og vi har allerede sett en serie bilder som visstnok har vist oss det endelige aspektet av terminalen. Navnet til Iphone 5c Nå ser det ut til å være ganske ekte siden den populære tilbehørsprodusenten SPIGEN har avslørt noen tilfeller som ifølge produsenten er egnet for neste iPhone 5C. I tillegg er en serie skjermbeskyttere for terminalen også blitt publisert på samme nettsted.

Selv om dette ikke er 100% bekreftet for øyeblikket, vil det være høyst usannsynlig at en stor produsent av slikt kaliber vil selge dette tilbehøret på sin hjemmeside. Tilbehøret som nylig ble vist på nettet passer perfekt til de nyeste spekulasjonene og ryktene relatert til denne iPhone 5C.

Med dette ser det ut til at vi nærmer oss å kjenne de endelige aspektene ved den nye lavprosterminalen i manzana.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter eller detaljer relatert til terminalen.

Og leserne våre,Hva forventer du i den nye iPhone 5C?