iPhone 5C er filtrert i hvite og blå farger

Jo nærmere vi kommer september der den etterlengtede iPhone 5C og iPhone 5S endelig skal avdukes, jo mer blir det lekket bilder rundt i hele nettverket. Den nye Apple iPhone 5C ryktes å være en billigere versjon av iPhone med plastfinish, og i dag ønsker vi å dele med dere alle et nytt lekkert bilde i nettverket som viser denne antagelsen Iphone 5c ferdig i hvitt og blått. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5C er filtrert i hvite og blå farger

iPhone 5C er filtrert i hvite og blå farger

Til tross for at vi først var i tvil om ryktene relatert til en billig iPhone, har de siste ukene lekkasjer og nyheter om denne telefonen blitt mer produktive. Så mye at det nå virker veldig sannsynlig at a iPhone 5C er på vei. Vi så nylig en tom sak fra Apples såkalte lavpris terminal, og det har tidligere blitt sagt at denne billigere nye iPhone-modellen kunne komme i et bredt og fornyet utvalg av farger.

Nå, bildet som vi nettopp har vist deg i begynnelsen av samme oppføring, viser hva den nye iPhone 5C kan være i blått og hvitt, selv om det må huskes at et slikt bilde ikke har noen offisiell karakter, og at det godt kan være en annen falske. Og det er at med så mange lekkasjer er det ganske vanskelig å vite med full sikkerhet at Apple endelig vil bringe oss.

For øyeblikket må vi bare vente til neste 10. september hvor det antas at dette Iphone 5c og den nye iPhone 5S. Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter eller detaljer relatert til noen av de fremtidige enhetene til eplet.

Og du,Du tror iPhone 5S og iPhone 5C vil komme hånd i hånd?