iPhone 5c får mindre salg enn forventet

iPhone 5c får mindre salg enn forventet

Etter å ha presentert resultatene for siste kvartal av året, administrerende direktør av selskapet Apple Tim Cook har rapportert at salget av Iphone 5c Det utgjør en liten del av det totale salget av enhetene som er solgt i denne tidsperioden som endte i desember.

I denne samme rapporten har selskapet rapportert at det har solgt 51 millioner av enheter iPhone over hele verden, selv om det ikke har brutt ned salget per enhet. Cook forklarte det lave antallet salg av selskapets ‘økonomiske’ terminal, og antydet det faktum at forbrukerne har valgt komponenter av høyeste kvalitet, så vel som de største innovasjonene i Iphone 5s som TouchID, fingeravtrykksskanneren som er innebygd i merkets mest eksklusive og dyre terminal.

Modellen Iphone 5c det ville ikke være i samsvar med selskapets salgsforventninger, og det å være mer “rimelig” ville ikke være så attraktivt for forbrukerne som selskapet hadde ønsket. Ikke engang den største tilgjengeligheten i fargespekteret har oppnådd dette.

Av denne grunn begynner det å spekulere i at det i løpet av dette året 2014 ikke vil være noen terminal som fortsetter med banen startet med denne ‘økonomiske’ terminalen, selv om den er mindre eksklusiv for epleselskapet. Og det ser ut til at brukere av iOS De vil ha en premium terminal både innen design, kvalitet på materialer og brukeropplevelse.