iPhone 5C, grundig analyse

Iphone 5c

Han Iphone 5c Det er en liten og nysgjerrig telefon … vi snakker bare om den fordi den er utgitt av Apple. Hvis det var en Samsung-telefon, ville vi ikke snakket om denne terminalen, utover enhver gjennomgang på bloggen. Vi sier dette fordi Apple selv definerer Iphone 5c som en lavkostterminal, selv om prisen umiddelbart nekter Cupertino-selskapet fordi denne lavpristerminalen farlig nærmer seg high-end for andre produsenter av Android-terminaler eller til og med Windows Phone. Det virker som om Apple ikke klarte å designe og selge en virkelig rimelig terminal.

Iphone 5c

Det er faktisk litt urettferdig å si at Apple ikke kan konkurrere i den nedre enden av markedet, faktisk gjør det allerede med sin iPod Mini eller nano som den kan tilby produkter til forbrukere til en lavere pris enn sine eldre søsken. uten å gå på akkord med for mye byggekvalitet eller materialer.

Design

Han Iphone 5c Den har et helt nytt polykarbonatskall i Apple-verdenen med en design laget av en enkel plastblokk. Dette foringsrøret er lagt på stålkabinettet som hjelper til med å gi stabilitet og robusthet til den nye Apple-smarttelefonen, bortsett fra å forbedre driften av antennen til den samme.

Iphone 5c

Vi kan imidlertid si at det vi ser ikke er noe annet enn å gi nytt navn til iPhone 5, noe som endrer kvalitetsmaterialene for konstruksjonen for andre til lavere kostnader. Faktisk har den gamle terminalen blitt ofret til fordel for denne nye modellen.

Når det er sagt, må det sies at iPhone 5C ikke er en renovering av gamle iPhones 5, men er en helt ny terminal designet helt fra bunnen av, selv om dette ser ut som om det ikke virker.

Iphone 5c

De rette, skrå kantene på iPhone 5 og til og med iPhone 5S de er erstattet av runde, stumpe kanter. Tilkoblingene er i samme arrangement som i iPhone 5.

Utvalget av farger der vi kan finne det nye Iphone 5c Det har radikalt endret seg fra drømmene Apple hadde vant seg til i sin iPhone-serie. Videre minner fargene som er tilgjengelige i det nye sortimentet litt på blomstene som brukes av Nokia i Lumia-serien.

Iphone 5c

Følelsen av det nye Iphone 5c når du holder den i hånden er det den å eie et leketøy på grunn av det brukte materialet og de tilgjengelige fargene. Imidlertid er kvaliteten på konstruksjon og montering optimal.

For å fullføre seksjonen med design og fysisk utseende, overlater vi målingene til denne terminalen. 124,4 mm x 59,2 x 9 mm. Vekten av Iphone 5c den holder seg i stramme 132 gram. Alt dette gjør den nye Apple-terminalen veldig behagelig å bruke med en hånd. Som forgjengeren eller hans nåværende bror.

maskinvare

De tekniske spesifikasjonene til det nye Iphone 5c De skiller seg ikke så mye fra det vi hittil fant på iPhone 5. Vi finner den samme Apple A6-prosessoren til stede, de samme interne lagringskapasitetene på 16 GB og 32 GB, selvfølgelig uten mulighet for utvidelse. Skjermen fortsetter å holde seg på 4 tommer (dette endres ikke engang på iPhone 5S) og opprettholder den samme oppløsningen.

Kameraet er det samme som på iPhone 5 med de nye funksjonene lagt til selve kontrollprogramvaren. Bildene har et rent og tydelig aspekt sett fra selve enheten. Det fremre kameraet som vi finner i Apples nye `low cost’-terminal, vil være 1,2 Mpx akkurat som forgjengeren.

Iphone 5c

En stor forskjell som vi finner i Iphone 5c er spørsmålet om tilkobling, selv om det er sant at den nye Iphone 5c Det mangler NFC, som iPhone 5S, hvis den har LTE-tilkobling som ikke var til stede i iPhone 5 i alle fall i alle land.

Programvare og brukeropplevelse

Driften av det nye Iphone 5c Når det gjelder programvare, skiller den seg ikke så mye fra den som blir oppfattet i sin eldre bror iPhone 5. Den er flytende, utrolig smidig da den ellers ikke kunne være i et produkt av et selskap som prioriterer opplevelsen av bruk fremfor noe annet.

Programvaren fungerer tydeligvis avhengig av noen maskinvarekomponent som ikke er til stede i Iphone 5c vil ikke være tilgjengelig. Blant disse funksjonene som ikke er til stede i Iphone 5c skille ut låsen ved fingeravtrykk ved ikke å ha den nødvendige leseren eller SLO-MO-modus for høyhastighets videoopptak.

Som for analysen som ble utført på iPhone 5S, forlot vi analysen av operativsystemet for en senere artikkel der vi kan fokusere på den stabile versjonen av den, og som ikke er tilgjengelig i dag.

For å få en ide om hvordan det nye systemet fungerer, lar vi deg allerede en video med Gold Master-versjonen av iOS 7 som fungerer.

Iphone 5c

Tidlig soning

Den første tingen å indikere for å gi vår dom er at prisen på denne `lave kostnad`-terminalen er 599 euro for 16 GB-versjonen og 699 euro for 32 GB-versjonen. Rangering av denne lavprisprisen kan bare skje i Apple-verdenen. Det som er tydelig er at den som vil ha en Apple-opplevelse uten å bruke det en iPhone 5s er verdt, dette er din terminal.

Et av poengene til fordel for denne iPhone 5C vil være det brede spekteret av farger som er tilgjengelige, selv om kvaliteten på materialene som brukes overlater noe å ønske, og det er at dette trekker litt fra hva Apple-opplevelsen skal være.

Hva vi liker med Iphone 5c:

  • Attraktiv design
  • Lav pris for Apple-fans, for resten ikke så mye

Det vi ikke liker med Iphone 5c

  • Kostnadene for høye fremdeles
  • Ikke-premium kvaliteter til nesten premium pris