iPhone 5C Hva betyr navnet på den nye Apple-terminalen?

I dag lærte vi om informasjon som, selv om den fremdeles ikke er offisiell, ser ut til å være ganske nøyaktig fordi den er blitt sitert på flere sider, og fordi den for øyeblikket ville være et kodenavn uten å bekrefte at det vil bli kalt det som for øyeblikket er for alle. iPhone lav pris eller iPhone farge. Bare i tilfelle du er litt tapt og ikke har sett de tidligere nyhetene våre om iPhone C, faktisk sier jeg deg at det er navnet som blir sett på som et alternativ for den nye serien med lavbudsjett Apple-mobiler.

Selv om de faktisk tror at iPhone lav pris Det vil faktisk være veldig billig å komme på villspor, fordi vi allerede har sagt at Apple har tenkt å heller nå det midterste segmentet av markedet, men etter å ha avklart dette ønsker vi å forstå grunnen til den C i navnet til iPhone. Hvorfor iPhone 5C?

Vel, til å begynne med, bør det kanskje gjøres klart at nummer 5 indikerer at den vil dele mange funksjoner med den som er på markedet, det vil si at det ikke vil skje en generasjonsskifte med denne telefonen. Men selv om det er sant at dette allerede kunne antas, i tilfelle av bokstaven C, kan det være: C for Color, C for Cheap eller C for Compact. I alle fall har den siste blitt utelukket fordi skjermstørrelsen til lavpris-iPhone på grunn av lekkasjer blir enda litt større enn for iPhone. nåværende iPhone 5. De to andre er fremdeles i lufta, fordi fargene ser ut til å være stjernene i den nye telefonen, og iPhone Billig så lenge vi forstår at Apples lave kostnader ikke vil være den lave kostnaden vi forventer.