iPhone 5C, kvalitetskontroll?

Massiv kvalitetskontroll av iPhone 5C

I løpet av de siste ukene har vi sett en serie lekkede bilder av Iphone 5c og hver gang vi trodde at det vi så var falske fotografier, dukket det alltid opp noe som viste oss at vi tok feil og at vi sto overfor noe virkelig. Som et eksempel på dette som vi forteller deg at vi har hva dette nye fotografiet ser ut som vi bringer deg dit en gruppe av disse nye Iphone 5c.

Basert på nylig informasjon om Engadget, ser det ut til at denne gjengen Iphone 5c de er ikke annet enn et sett med terminaler som gjennomgår massiv kvalitetskontroll for å sikre at alt i terminalene er i perfekt stand før de pakkes.

Når det er sagt, tror vi at dette vil være et veldig nøyaktig bevis på eksistensen av Iphone 5c. I alle fall tror vi at disse enhetene ikke vil nå publikum i alle fall. Uansett er det absolutt rart at vi begynner å se Apple-enheter mange uker før den offisielle presentasjonen av de fra Cupertino. Det ser ut til at Califronian-selskapet ikke legger like stor iver når det gjelder å holde hemmeligholdet av sine nye terminaler før dagen for presentasjonen som det gjorde tidligere.

For å fullføre og tenke dårlig, kanskje dette er en del av planen deres som de har tenkt å beholde all hypen som er opprettet rundt Apple-enheter. Faktisk nEller det var så lenge siden da Tim Cook sa at Apple skulle være mer gjennomsiktig, kanskje dette er den morsomme måten å være gjennomsiktig sett fra Apples kontorer. Hva er din mening? Er dette en virkelig visjon om kvalitetskontrollene til produsentene som jobber for Apple? Vi tviler på det.