iPhone 5c, nye kvalitetsbilder og i to farger

iphone 5c, apple, bilder, kvalitet, 5c, iphone

iPhone 5c i kvalitetsbilder

C for den nye Apple-terminalen kjent som Iphone 5c Det kan ha forskjellige betydninger. På den ene siden kan det være farget, farget eller billig “billig”. Ettersom vi kanskje aldri offisielt kommer ut av tvil om den mulige betydningen av C, kommer vi til å fokusere på de nye høykvalitetsbildene som nettopp har blitt lekket og på eksistensen av minst to farger som er det vi kan se på de lekkede bildene. .

iPhone 5c i kvalitetsbilder

Det beste med alle disse bildene som vi har med deg i dag, er at de ikke er de typiske uskarpe bildene som er tatt i en fart og kjører på samlebåndet, men de er fotografier tatt med ro og med en minimumskvalitet for å kunne observere alle detaljer som den nye terminalen har. fra Apple.

iPhone 5c i kvalitetsbilder

Ryktene som kommer om fargene som vil være tilgjengelige i det nye Iphone 5c er at de vil være røde, blå, gule, grønne og hvite. Imidlertid er det eneste vi med sikkerhet ifølge disse siste bildene er at i det minste de hvite og røde er mer enn bekreftet.

iPhone 5c i kvalitetsbilder

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige