iPhone 5c og 5S kommer med nytt tilbehør

Sammen med presentasjonen av den nye iPhone 5C og iPhone 5S, overrasket de fra Cupertino oss også, overraskende, med et nytt utvalg av tilbehør til hver av dem. Etter at støtfangerne solgt sammen med iPhone 4 og 4S, manzana har bestemt seg for å lage nye omslag med originale og fargerike design for de nye terminalene.

iPhone5S

Du kan si det manzana I dette tilfellet har han tenkt på alle siden han har gitt ut to helt forskjellige serier for iPhonene sine. Når det gjelder iPhone 5S, har den tenkt på en rekke tilfeller, der fargene er pastell, hovedsakelig kalde og glatte toner, og kan også brukes til iPhone 5. Materialene som brukes til fremstilling er skinn til utsiden og mikrofiber for interiøret. Som du kan se på bildet, beskytter sakene iPhone på baksiden og sidene.

IPhone 5C-tilfeller har derimot en rekke levende farger, inkludert de tre primærfargene, grønn, svart og hvit. I tillegg har de hull som avslører fargen på bakgrunnsterminalen, og gir enda mer vekt på dets lyse farger. Husk at utvalget av farger som 5C allerede inkluderer er ganske bredt, og vi må forestille oss at hvis vi legger til dekslene, vil de bli noe av det mest originale.

Prisen på dekslene er $ 29 for Iphone 5s og 39 dollar for Iphone 5c. De vil være tilgjengelige 20. september i butikker i USA. Vi vet fortsatt ingenting om Spania, men det antas at datoen ikke vil være langt fra det.