iPhone 5C og iPad Air med 10% rabatt i Apple Store

Den eksklusive nyheten vi bringer deg i dag, sannsynligvis hvis du ikke er veldig god på språk, kanskje den ikke vil fortelle deg noe med det forrige bildet. Men hvis du kjenner noen italiensk, eller i det minste kan du utlede det med hensyn til spansk, feirer du sikkert allerede i dette tilfellet at iPhone 5C og iPad Air selges med 10% rabatt i Apple Store-butikker.

Hva mener jeg med dette? Hva med dette nye eple politikk? Skjer det med alle Apple Store-butikker? Også. Informasjonen er ikke offisiell i den forstand at Apple-selskapet ikke har sendt en pressemelding som sier dette offentlig, men tar hensyn til at den som sier det er noen som jobber i Apple Store og at det allerede har vært flere som i nettverket har lekket informasjonen, alt tyder på at dette er tilfelle.

Selvfølgelig kan du sjekke det selv og gå til en butikk Apple for å spørre hvor mye de selger deg en iPhone 5C og en iPad Air, som indikerer at du har sett det mye billigere på andre nettsteder, enten online eller i en annen butikk. I så fall antas den nye mekanismen å være aktivert, og selgeren kunne selv senke prisen opp til 10% uten ekstra tillatelser.

Hvis du fremdeles motstår, kan det være at butikksjefen kom for å tilby deg opptil 20% rabatt på startprisen. Selv om dette ikke alltid skjer. IPad Mini og iPhone 5s er ikke nedsatte fordi etterspørselen er kraftig stigende. Men på dette tidspunktet ser det ut til at Black Friday var ikke så god handel, ikke sant?

Mer info | iSpazio