iPhone 5C viser oss knappene

IPhone 5C gjenopptar omslaget vårt i dag med en fersk lekkasje. Og er at i løpet av de siste ukene den neste lavpristerminalen til Apple gir mye å snakke om med det store antallet rykter og lekkasjer som er lekket til dags dato. De siste dagene har vi vært vitne til den mulige foringsrøret så vel som den mulige emballasjen som dette Iphone 5c, og i dag er det lekket nye bilder som viser oss knappene som den nye Apple-terminalen ville ha. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5C viser oss knappene

iPhone 5C viser oss knappene

Dette mulig Iphone 5c Det har skapt mye oppsving i mengden siden det er ganske kontraproduktivt å kunne se en Apple-terminal til en “lav pris.” Som vi nettopp har fortalt deg, til dags dato har vi vært vitne til alle slags rykter knyttet til forskjellige aspekter av terminalen.

Det er også bekreftet at den nye lavkostterminalen fra Apple vil bli lansert i et bredt spekter av farger, noe som er ganske konsistent med den siste lekkasjen som ble publisert i dag på nettverket.

iPhone 5C viser oss knappene
iPhone 5C viser oss knappene

Og det er at nye bilder av hva som kan være de definitive knappene til dette har blitt filtrert Iphone 5c. Som du kan se, blir disse knappene vist i et bredt spekter av farger, og gir dermed litt mer sannhet til de tidligere ryktene.

For øyeblikket må vi bare vente på manzana de uttaler seg om saken for å kunne trekke konklusjoner med noe mer enn begrunnelse.

Og du,Hva forventer du i neste iPhone 5C?