iPhone 5C vises i et nytt bilde fra en pålitelig kilde

Evleaks har lagt ut på twitteren sin et av de tydeligste bildene av Apples lavbudsjettterminal, Iphone 5c. Tweeten inneholder det som ser ut til å være et offisielt fotografi som inkluderer en farget plastkasse og en støtdempende indre støtfanger. Vi håper at dette kan redusere kostnadene for terminalen siden på et tidspunkt hvor en Nokia Lumia 520 kan kjøpes for under 175 dollar, hvis prisen på enheten endelig varierte mellom $ 400 og $ 500 dette ikke ville være et konkurransedyktig alternativ i fremvoksende markeder. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5C vises i et nytt bilde fra en pålitelig kilde

iPhone 5C vises i et nytt bilde fra en pålitelig kilde

Akkurat her om dagen surfet en video av Apples iPhone 5C på nettet og viste sine klem-til-zoom-funksjoner og sensitive bla når du surfer på Safari. Det ser ut til at å erstatte noen av delene med plast ikke vil bremse telefonen i det hele tatt. Og er det at neste 10. september er datoen vi må se både iPhone 5S og dette Iphone 5c. Og i utgangspunktet er det eneste viktige spørsmålet på dette tidspunktet om fingeravtrykkskanneren så mange ganger ryktes, endelig vil bli inkludert i begge terminalene.

Når alt dette er sagt, kan vi bare anbefale deg å følge med på Planeta Red for å være klar over nyheter eller rykter relatert til noen av de to nye Apple-terminalene.

Og du,Hvilke aspekter og / eller forbedringer forventer du å se i denne nye iPhone 5C?