iPhone 5S, applikasjoner mislykkes to ganger som i tidligere modeller

Iphone 5s

Vi har berømmet Iphone 5s Apple for sin betydningsfulle innovasjon med TouchID som hovedpoeng. En annen prisverdig ting om Iphone 5s det er den fantastiske maskinvaren. Vi må imidlertid også erkjenne det iOS 7 Det kommer med en overraskende mengde feil og problemer, spesielt for å være et Apple-produkt.

Nå er våre observasjoner bekreftet Crittercism, et selskap dedikert til studiet av mobilapper, som hevder at applikasjoner mislykkes dobbelt så ofte Iphone 5s enn i tidligere iOS-terminaler. “Når det er ny maskinvare eller ny programvare, ser vi at det dukker opp problemer,” sier administrerende direktør Andrew Crittercism Levy. “Det er uunngåelig at problemene over tid løses.” iOS 7 Det får mye dårlig trykk ikke bare for ikonutformingen under gjennomsnittet mange finner, men også for dens funksjonalitet og ting som justeringsproblemer og mange flere.

Nå ser vi hvordan den blå skjermen til død (BSOD) vises for ofte på brukernes skjermer. De blå skjermene kommer stort sett rett etter multitasking. “Den gode nyheten er at Apple absolutt er klar over problemene,” la Levy til. To iOS-oppdateringer er utgitt for iOS 7 … Apple gjør en veldig god jobb med å håndtere disse problemene når de oppstår. »Situasjonen bedrer seg, men det er ennå ikke der den trenger å være. Sannheten er at noen av problemene kan ha oppstått, ganske enkelt på grunn av det faktum at utviklerne ikke hadde nok tid til å tilpasse applikasjonene sine for Apples nye maskinvare og 64-biters A7-brikke, noe som kan være skylden.