iPhone 5S, de beste ryktene om den nye Apple-terminalen

Iphone 5s

Ryktene om etterfølgeren til Iphone 5 som ble presentert i 2012 begynte å vises så snart sistnevnte dukket opp. Han Iphone 5s, som er hvordan etterfølgeren til iPhone 5 endelig vil bli kalt, vil bli presentert i september 2013 slik vi allerede har fortalt deg. De siste månedene har disse ryktene blitt intensiverende slik du kanskje allerede har skjønt. I dag ønsker vi å gi deg de som har vært de beste ryktene om den nye Apple-terminalen de siste månedene.

Av alle ryktene som vi har fortalt deg på bloggen vår, har mange falt for umulige, mens andre ser ut til å ha all verdens troverdighet, det er derfor i listen at vi i dag bringer deg rundt ryktene om den nye Iphone 5s Vi tror at et stort flertall vil nå en god havn.

Den første av ryktene som begynte å bli hørt, var den som refererte til presentasjonsdatoen for den nye iPhone 5S. I dette tilfellet, selv om Apple ikke har bekreftet noe om det, kan vi si med nesten fullstendig sikkerhet at i tilfelle Apple har planlagt 10. september, kan vi møte Iphone 5s for første gang. I tillegg til presentasjonen av denne nye terminalen, planlegger Apple også å oppdage den nye Iphone 5c.

Iphone 5s

Når det gjelder ryktene om de nye funksjonene som den nye vil bringe oss Iphone 5s de er forskjellige. På den ene siden tror vi at vi med all sannsynlighet vil finne den nye Apple A7-prosessoren i iPhone 5S. Et annet nesten bekreftet aspekt vil være forbedringen av kameraet ved at det vil ha dobbel LED-blits og vil ha en linse med en f / 2.0-blenderåpning. En annen ting som virker mer enn bekreftet, er tilstedeværelsen av fingeravtrykksleseren som vi kan finne i Iphone 5s for å styrke sikkerheten til den nye Apple-terminalen. Et annet aspekt som har blitt lekket er den nye interne lagringskapasiteten som vil vises i den nye Iphone 5s. Så det ser ut til at vi vil ha iPhone 5S på 128 GB.

Når det gjelder programvare og fullstendig bekreftet, vil vi finne den nye iOS 7 i Iphone 5s. Et annet aspekt som har lekket de siste ukene, angår fargen som den nye vil komme på markedet med. Iphone 5s. Det ser ut til at de typiske svart-hvite fargene på iPhone får selskap av gullfargen i denne siste versjonen.

Dette er åpenbart bare et utvalg av rykter som har blitt presentert de siste ukene, og som etter vårt syn er de mest sannsynlige å gå i oppfyllelse 10. september.