iPhone 5s eller iPhone Mini; et annet konsept som vi elsket

Det virker som om Apple ikke er fast bestemt på å fjerne oss fra tvil om hva som vil være neste firmaterminal, at vi for øyeblikket visste at det kunne være Iphone 5s og at den ville ankomme i juni, men at den siste informasjonen antyder at den til og med kunne bli forsinket ytterligere, og at den direkte kunne hoppe over Apples nærmeste norm for å lansere en generasjonsoppdatering før neste generasjon og derfor være selve iPhone 6. Men hei, det er fremdeles rykter, så vi må fortsette å tilfredsstille oss med design og konsepter som noen reklamer presenterer for oss. Og i dette tilfellet gir vi deg noen nye bilder av en som vi har elsket.

Dette kan faktisk være en veldig god ide for en iPhone lav pris ifølge skaperen Martin Hajek. Hvem vet imidlertid om til slutt, med så mye trøbbel blir iPhone 5s og iPhone Mini den samme tingen. Jeg må si at to andre ting fascinerte meg spesielt med dette andre konseptet som vi elsket. Den første er utvilsomt fargene, noe som ikke ville være overraskende hvis de ankom å se at den nåværende iPod Touch allerede har disse sakene på markedet. Imidlertid liker jeg også at når en ny generasjon av iPhone forventes, vises den og forsvinner i henhold til ryktene; den salige berøringsknappen Hjem.

Og det er det for meg at det er en fysisk Hjem-knapp for meg virker et symbol på iPhone som vil være vanskelig å gi opp uten å miste identiteten til telefonen helt. Selv om Apple kanskje velger å bruke denne ruten, vil jeg ende opp med å bli vant til den. Vi får se. Foreløpig, hva tenkte du på nytt iPhone-konsept hva viste jeg deg bare?

Mer info | Martin Hajek