Uncategorized

iPhone 5s er utsolgt i fysiske butikker og online. Flere enheter i oktober

iphone5s

I dag skal vi snakke med deg om Apple-verdenen igjen, som forresten er på sitt beste fordi iPHones-en allerede har nådd flere land i verden, selv om vi i Spania tilfeller fortsatt må vente. Imidlertid er faktisk førstegangsprognoser at a iPhone 5c ikke billig og en iPhone 5S med noen nye teknologier men med en pris for skyene de ikke skulle jobbe, tok de helt feil. Og nå ser vi tydelig hvordan Apple nok en gang viser at det er dronningen.

Ditt salg iPhone 5s og iPhone 5c bare i løpet av den første helgen av lanseringen har de nådd rekordtall, så mye at de tilsetter ikke mindre enn 9 millioner enheter, som sammenlignet med de 5 millioner solgte av iPhone 5 i den samme første lanseringshelgen er en ekte rekord for Apple. I tillegg er iPhone-terminalene som er tilgjengelige for dette første stadiet av Cupertino-salg, utsolgt på alle måter. Apple har ikke lenger flere enheter av smarttelefonene sine tilgjengelige, og tilsynelatende vil de ikke ha flere av dem før i oktober.

Videre har selskapet ikke hintet når neste måned vil vi ha de nye iPhone 5s og iPhone 5c på markedet, har de bare antydet at de kommer til neste måned. Selv om det ser ut til at vi kommer til å bli litt heldigere i den forstand fordi rykter tyder på at når de kunngjør flere enheter av sine nye telefoner, vil de også kunngjøre nye land der de vil være tilgjengelige. Vil det spille snart?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK