iPhone 5S for mindre penger med den nye Apple-handelen

Apple kunne stole på sin egen kjøpmann for salg av brukte terminaler for å senke kostnadene for sin nye iPhone 5S. Og det er at det vil være et stort antall forbrukere som skal fornye sin gamle telefon, enten selge den for et visst beløp eller er de heldige med en eller annen type trekning, sistnevnte med mye mindre muligheter. Nå bekrefter de siste ryktene at Apple kunne starte sin egen kjøp og salg-virksomhet for å hjelpe de som er interessert i å anskaffe sin neste terminal. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S for mindre penger takket være ny Apple-handel

iPhone 5S for mindre penger takket være ny Apple-handel

Og det er at vi for noen timer siden fortalte deg at det var en god tid å selge iPhone 5 vår og dermed kunne få mest mulig penger for våre Iphone 5s.

Men nå antyder et nytt senbrytende rykte at Apple har gått sammen med den populære distributøren Brightstar for å tilby sin egen terminal kjøp og salg av virksomheter.

På denne måten ville de av eplet tilby kontanter til brukere i bytte mot at de skulle levere sin gamle iPhone. Høres ut som et ganske interessant forslag, ikke sant?

Ifølge kilder skulle denne nye forretningsplanen bli lansert denne måneden, slik at brukerne vil ha mer enn nok tid til å skaffe pengene som er nødvendige for å få den nye iPhone 5S.

Det antas at hovedmålet med dette nye prosjektet er å forhindre at forbrukere skaffer seg Android-enheter med redusert pris, og også i stor grad slutter å videreselge de gamle terminalene i landet.

I tillegg, og hvis dette ikke var nok, skal det også bemerkes at et stort antall iPhoner som er kjøpt fra brukere senere vil bli solgt til lave priser i fremvoksende land.

Dette nye programmet vil bare være tilgjengelig i de offisielle butikkene i manzana og brukeren vil motta pengene samtidig som han leverer sin gamle terminal.

Uten tvil et veldig, veldig interessant forslag som kan tiltrekke seg mange nye kjøpere av neste iPhone 5S.