iPhone 5S, frontkameraet er filtrert

Akkurat her om dagen viste vi deg et lekkasje som viste baksiden av det som skal være neste. Apple iPhone 5S. Vi kunne også se nylig bilder av skjermenheten til denne iPhone 5S som viste at Apple endret noen av de interne komponentene, muligens for å gjøre telefonen slankere eller legge til en ny funksjon (fingeravtrykkleser?) På enheten.

iPhone 5S viser oss frontkameraet

iPhone 5S, frontkameraet er filtrert

Nå kommer noen flere lekkede bilder, denne gangen viser hva som ser ut til å være frontkameraet for Iphone 5s Manzana. Vi husker at bakkameraet til den nye Apple-terminalen kan ha en 13-megapikslers oppløsningsføler mens frontkameraet ville opprettholde den 1,2-megapikslers oppløsningen som ligger i den nåværende modellen til iPhone 5.

I tillegg til forbedrede kameraer og dual-LED-blits, håper vi at Apples iPhone 5S vil tilby oss et større kapasitet batteri og en raskere prosessor som A7. September ser ut til å være måneden som Apple vil presentere den neste versjonen av sin flaggskip-smarttelefon, med en lansering som skulle komme kort tid etterpå.

iPhone 5S viser oss frontkameraet

For øyeblikket er all informasjonen lekket til dags dato, nå må vi bare vente på at Apple endelig kjenner sin nye terminal for definitivt å kjenne hver eneste en av aspektene.

Og du,Du kommer til å skaffe deg neste iPhone 5S?