iPhone 5s, hastighetstester med iOs 7.0.5 på video

iPhone 5s, hastighetstester med iOs 7.0.5 på video

Selv om det er sant at vi i det siste er mer oppmerksomme på oppdateringen av iPhone til iOs 7.1, selskapet har gitt ut en mellomversjon 7.0.5, I dag har vi to videoer der hastigheten på Iphone 5s med denne siste versjonen av iOS installert.

Foreløpig den forventede oppdateringen til iOs 7.1 Den er i beta 4 og er bare tilgjengelig for utviklere. Apple har overrasket oss alle ved å lansere en annen mellomversjon som ikke var forventet, selv om det er sant at den ikke er tilgjengelig i alle markeder eller i alle modeller, så hvis ikke du har mottatt det er ikke å bekymre deg.

I dagens videoer viser vi deg hastigheten på iPhone i to tester skiller, i den første av videoene kan vi se en hastighetstest med testen Geekbench 3 målestokk, enheten vist er iPhone 5s med iOs 7.0.5 installert, videoen viser poengsummene og testen gjentas et par ganger for å gi sannheten til dataene.

I den andre videoen besto testen av en Internett-hastighetstest gjennom hastighetstestapplikasjonen. Ookla, resultatene som ble oppnådd vises igjen og testen gjentas for å gi resultatene sannhet.

Hvis du har en Iphone 5s med versjonen av iOs 7.0.4, Du kan utføre disse testene og se om det er stor forskjell med disse dataene som de gir oss med versjonen iOs 7.0.5.

Uten videre legger vi igjen videoene og ser frem til kommentarene dine om dem.