iPhone 5S i produksjon, musikk og Apple, iWatch og nettrafikk fra nettbrett

I iPadize Vi har sett interessante nyheter, og vi anbefaler å lese hvis du ikke allerede har gjort det. Nyheten sett i dag har vært mest nysgjerrig: fra Tim Cooks interesse for en ny høykvalitets musikktjeneste sammen med Beats samarbeid, dominansen av nettbrett i en tredjedel av internettforbruket På verdensbasis produserer Ferrari etterfølgeren til den fantastiske bilen og Goldman Sachs ‘syn på Apples børsverdi.

IPhone 5S er allerede i produksjon

Dette uttales av den japanske bloggen Macotakara, en blogg med veldig god merittliste når det gjelder rykter om Apple. Han har hatt suksess ved utallige anledninger, så dette kan være en til. I tillegg tør han sikre at Foxconn (produsenten av iPhone 5 i dag) ved å bruke den samme designen, kan bruke de samme produksjonslinjene for å produsere de to modellene, da det knapt er noen endringer.

IPhone 5S er allerede i produksjon

Cook møter Iovine for å diskutere musikktjeneste

Nyheten flyr om møtet med Tim Cook, nåværende administrerende direktør i Apple, Jimmy Iovine, administrerende direktør i Beats og Eddy Cue, sjef for multimedietjenester i Beats. Disse nyhetene er oppsummert i “Project Daisy”, den mulige streamingmusikktjenesten som Apple vil implementere der den vil gi oss musikk av høy kvalitet til å konkurrere med Spotify.

Cook møter Iovine for å diskutere musikktjeneste

Nettbrett kan konsumere en tredjedel av mobiltrafikken i 2013

Litt etter litt, etter at 3G ble integrert i nettbrett for å lette arbeidet utenfor hjemmet der vi ikke har et Wi-Fi-nettverk, har nettbrett vunnet terreng når det gjelder datatrafikk til muligheten for å ta en tredjedel av trafikken global mobil i år. Innlemmelse av 4G i noen nettbrett vil favorisere at de oppnår denne prognosen, så det vil ikke overraske meg å se på slutten av dette året at denne antakelsen ble en realitet.

Nettbrett kunne forbruke en tredjedel av mobiltrafikken i 2013

LaFerrari, den første Ferrari utstyrt med 2 iPad Mini og kompatibel med Siri

Etter en serie rykter som fant sted overalt, har to prestisjetunge merker samlet seg for å danne den ultimate fantastiske bilen, en ny Ferrari-etterfølger til den nåværende Ferrari Enzo som har to iPad Mini og med en usynlig reisefølge, men som hjelper deg i hvert øyeblikk, og det kunne ikke være annet enn Siri. Denne nye bilmodellen er publisert på Geneva Motor Show og at Maranello viste publikum under navnet LaFerrari.

LaFerrari, den første Ferrari utstyrt med 2 iPad Mini og kompatibel med Siri

Goldman Sachs mener Apple-aksjer er undervurdert

Etter økningen i verdien av Apple-aksjer etter Steve Jobs ‘død, ser epleselskapet verdien av aksjene synke, selv om det har gitt ut flere nye produkter på markedet. I høst kan det skyldes hva folk synes om Apple, som ikke gjør noe for å innovere og bare oppdaterer eksisterende produkter, men Goldman og mer prestisjetunge analytikere tror at Kocks selskap vil bli forbedret og vil ha igjen verdien den fortjener, ettersom denne nedgangen er meningsløs når Apple har gitt ut mange produkter som har brutt salgsrekorder.

Goldman Sachs mener Apple-aksjer er undervurdert

IWatch ville kjøre iOS: Siri og nye muligheter i skyen

Stemmene som sprer Apple smartklokke blir høyere til de kan betraktes som skrik, ifølge pålitelige kilder, ville den nye apple klokken ha en iOS ombygd og perfekt tilpasset enheten og med høy kompatibilitet med Siri for å gjøre vår daglige enklere. Denne nye enheten bringer med seg en rekke ukjente som du kan se i lenken til innlegget og søker å konkurrere med den nye Pebble eller iWatch.

IWatch ville kjøre iOS: Siri og nye muligheter i skyen

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!