iPhone 5S igjen filtrert i bilder, vil ha en dobbelt blitz og et større batteri

Som det skjer i nesten alle tilfeller, filtreres bilder hver gang en ny terminal skal vises, visstnok uten tillatelse fra selskapet, noe som ikke er forstått gitt de antatte sikkerhetstiltakene de har. Etterlater dette til side, bildene av den påståtte Iphone 5s hvor du kan se foringsrøret og innsiden av det. For noen dager siden lar vi deg allerede se gjennom andre filtrerte bilder montering og sammenligne den med iPhone 5.

To av tingene vi kan finne ut takket være bildene er at den nye iPhone 5S vil ha en dobbel LED-blits i bakkameraet og batteriet vil øke (noe som alltid blir satt pris på) sammenlignet med forgjengeren. Likheten med den nåværende iPhone 5 er betydelig, for ikke å nevne at de virker praktisk talt tvillinger, noe Cupertino-selskapet allerede har vant oss til.

Disse bildene er filtrert av MacRumors, og i tillegg til å gi oss bildene, har han fortalt oss noe annet, den neste iPhone 5S vil ha et 5,95 Whr-batteri som er et stort fremskritt gitt kraften til den nåværende som er 5.45 Whr. Han har også avslørt at den vil ha en dobbel blåfarget blits som vil gi bedre lys for å lage skarpere bilder, og som vi ser på bildene, går blitsen fra rund til lang, denne endringen kan være for å eliminere mulige forvrengninger og rette feil på bildene.

iPhone 5 og iPhone 5S, monteringsforskjeller som vi viste deg for noen dager siden

Prosessorbrikken har ikke identifikasjon på bildet, så vi kan ikke vite om det er fremtiden Apple 7 fortsatt.

Denne nye smarttelefonen kommer på slutten av høsten i år, selv om vi håper å ha nyheter før om prisen og spesifikk lanseringsdato.