iPhone 5S innbilt med fullt oppdatert kamera

Det har vært mange spekulasjoner angående utgivelsesdatoen for den neste Iphone 5s, og vi har alltid tenkt at det kommer til høsten. Alt tyder på at dette bare vil være en oppdatering av den nåværende iPhone 5 for å gi ut en iPhone 6 neste 2014. Vi har rapportert de siste dagene om de siste ryktene, lekkasjene og kunnskapene knyttet til denne iPhone 5S, men selvfølgelig inntil Apple bestemmer seg ikke for å bekrefte enheten, slik informasjon skal ikke tas med i betraktningen. I mellomtiden synes vi det er interessant å vise deg et nytt designkonsept der iPhone 5S vises med et totalrenovert bakkamera. Ikke gå glipp av videoen som vi viser deg nedenfor.

iPhone 5S vises med et fornyet kamera

iPhone 5S innbilt med fullt oppdatert kamera

Selvfølgelig, og som er logisk dette er ikke den offisielle Apple iPhone 5SMen det gir oss et fascinerende blikk på hva som kan tilbys på neste iPhone. Noen ganger liker vi å dele konseptuelle ideer for fremtidige smarttelefoner og spørre om deres meninger om design er noe du ønsker å se i den endelige modellen for enheten. Denne siste kreasjonen av iPhone 5S kommer fra den berømte designeren Arthur Reis, og videoen, som er vert på YouTube, er produsert av Ran Avni.

De aller fleste lekke spekulasjoner til dags dato antyder en iPhone 5S som ville være utstyrt med en større skjerm, samt et fullstendig oppusset bakkamera. Dette siste aspektet er et av de mest fremtredende blant mange andre i dette nye videokonseptet.

Uten videre underholdning overlater vi deg den aktuelle videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

¿Hva tenker du om dette nye designkonseptet for neste iPhone 5S?