iPhone 5S kan bli forsinket av skjermen

I dag har Bloomberg bekreftet at Apples iPhone 5S kan bli forsinket på grunn av en radikal designendring. Dette skyldes samme kilde, fordi Apple ville øke skjermen på sin nye terminal til totalt 4,3 tommer i størrelse. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S kan bli forsinket av skjermen

iPhone 5S ville øke størrelsen på skjermen til 4,3 tommer

I følge uoffisielle kilder, men med stor prestisje i sektoren, ble lanseringsdatoen for det nye Iphone 5s Det var planlagt fra begynnelsen til neste måned av september eller oktober. Nå, som vi allerede har sagt, bekrefter de nye rapportene at Apple-terminalen kunne komme noen måneder senere på grunn av store endringer i utformingen, og fremfor alt i størrelsen på skjermen, som vil øke litt til totalt 4, 3 tommer.

Som alltid overlater sannheten til slike rykter noe å være ønsket, så vi anbefaler at du ikke tar dem i betraktning, ettersom de kunne gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene, selv om det er verdt å si at dette kan vise seg å være sant at skjermstørrelsen på Apple-terminaler har vært en av de mest kritiserte aspektene fra forbrukere de siste årene.

Hvem vet om Apple har lyttet til sine trofaste og øker skjermen på den nye Iphone 5s

Når alt dette er sagt, må vi bare råde deg til å besøke Planeta Red for å være klar til enhver tid om nyheter eller begivenheter som har et slags direkte eller indirekte forhold til den nye Apple-terminalen.

Og til deg,Hva synes du om ideen om å øke skjermstørrelsen på denne iPhone 5S litt?