iPhone 5S kan true salget av Samsung Galaxy Note 3

Det siste Samsung og Apples nye flaggskip har endelig blitt offisielt avduket. Han Samsung Galaxy Note 3 og den nye Apple iPhone 5S ble avduket i utrolige presentasjoner med et mangfold av mennesker som ventet på en slik handling. Presentasjonsarrangementet for det nye Samsung Galaxy Note 3 Den ble utført først, og denne smarttelefonen har vakt stor oppmerksomhet, men det vil være interessant å se hvordan kravene til terminalen oppfører seg etter den nylige presentasjonen av den nye iPhone 5S. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S truer salget av Samsung Galaxy Note 3

iPhone 5S truer salget av Samsung Galaxy Note 3

Til en viss grad er det tydelig at iPhone 5S og den nye Samsung Galaxy Note 3 De er forskjellige terminaler i nesten alle aspekter, selv om de har samme nevner for å være de to smarttelefonene. Og det er at selv når vi snakker om operativsystem, kjører begge enhetene helt forskjellige plattformer fra hverandre.

Det store salget for den nye Samsung Galaxy Note 3 er mer enn garantert som det skjedde i tidligere generasjoner av terminalen, delvis takket være deres enorme popularitet. Men nå ville det være interessant å reflektere over hvordan lanseringen av den nye Iphone 5s Det kan faktisk påvirke salget av den nye koreanske phabletten.

Hvis du allerede er faste potensielle kunder for et av de to operativsystemene som brukes i disse to terminalene, har du sikkert allerede ditt valg klart. For de som er åpne for nye plattformer, er det mulig å basere på å sammenligne de viktigste egenskapene til begge terminaler.

Han Samsung Galaxy Note 3 Den har en 1,9 GHz Exynos Octa eller Qualcomm Snapdragon 800-prosessor på 2,3 GHz (avhenger av regionene hvor den er distribuert), en 5,7-tommers skjerm av Full HD Super AMOLED-type med en tetthet på 386 punkter per tomme, 3 GB RAM og 32 eller 64 GB internt minne, som kan utvides gjennom microSD-kort. Det har også et 13-megapiksel bakkamera, et 2-megapiksel foran kamera, 3200 milliamp batteri, NFC og Android 4.3 Jelly Bean.

På den annen side den nye Iphone 5s Den har en dual-core Apple A7 64-bits prosessor og er i stand til å jobbe med en klokkehastighet på 1,7 GHz, en 4-tommers skjerm med en oppløsning på 1136 x 649 piksler og en tetthet på 326 punkter per tomme, RAM ikke spesifisert, og 16, 32 eller 64 GB intern (ikke-utvidbar) lagring. Det har et bakkamera på 8 megapiksler med oppløsning og et frontkamera på 1,2 megapiksler, 1570 milliampe batteri, og kjører den nyeste versjonen av iOS 7, men har ingen NFC. Den kommer i grått, sølv eller gull.

Og du,Tror du lanseringen av den nye iPhone 5S kan skade salget av Samsung Galaxy Note 3?