iPhone 5S kan være nær, det er på tide å selge din iPhone 5

Vi vet at iPhone 5S kommer før eller senere i hyllene i hovedbutikkene. Alt peker på den nye terminalen til de av eplet som ankommer neste september med det vi synes er nå et godt tidspunkt å selge vår nåværende iPhone 5 for å få så mye penger som mulig og så få den nye terminalen Manzana. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 5S kan komme snart, et godt tidspunkt å selge vår iPhone 5

iPhone 5S kan være nær, det er et flott tidspunkt å selge vår iPhone 5

Dette er langt fra en gylden regel som tvinger deg til å selge terminalen din for å få Iphone 5s. Dette er ganske enkelt en ting som skjer med hver generasjon terminaler og ikke bare med Iphone 5

Det er et enormt antall brukere som er “bundet” til toårskontrakter i de forskjellige mobiltelefonoperatørene, noe som gjør det praktisk umulig for dem å få tak i den nye iPhone 5S. Det er derfor mange mennesker tror at det nå er et veldig godt tidspunkt å selge den nåværende iPhone 5 og allerede har en stor del betalt for iPhone 5S.

Og det er et stort antall terminalsalgssider som for tiden gir veldig gode tall for vår iPhone 5.

For eksempel gir Mazuma-prisene oss opp til 300 euro for 16 GB-versjonen, 310 euro for 32 GB-versjonen og opptil 320 euro for 64 GB-versjonen. Det er utvilsomt en stor sum penger som kan komme godt med når det gjelder å få tak i Iphone 5s.

Som vi allerede har sagt i begynnelsen av denne oppføringen, er denne informasjonen ikke en regel som bekrefter at vi skal selge vår iPhone 5 nå, langt fra den. Det er ganske enkelt logisk informasjon som forteller oss at nå er et godt pris-ytelsesøyeblikk som vi kan få og tid til at vi har hatt glede av vår iPhone 5 til å selge den.

Og noen av dere,Han planlegger å få den neste iPhone 5S?